Форель, запечена з грушами: рецепт покроковий


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Рецепт форелі запеченої з грушами від Все Буде Смачно – це щось! Спробуйте його раз і ця страва точно стане вашою улюбленою. Дивіться покроковий рецепт приготування форелі запеченої з грушами.

Читайте також: Курячий паштет з карамелізованими грушами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • груші – 1 кг
  • філе форелі – 2 кг
  • винний оцет – 40 мл
  • біле сухе вино – 625 мл
  • волоські горіхи – 100 г
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • чебрець – 4 гілочки
  • олія – 40 мл
  • сіль – 5 г

Читайте також: Паелья з морепродуктами: рецепт від Сергія Калініна

 Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад для риби: перебийте на пюре четверту частину груш, очищених від насіння та шкірки. Додайте листя чебрецю. Нагрійте вино з сіллю та перцем, додайте оцет та грушеве пюре. Остудіть. Зробіть на шкірці риби надрізи та залийте її маринадом на 30 хв.
  2. Для маринування груш – змішайте вино, олію та листя чебрецю. Груші розріжте навпіл, очистіть від насіння та наріжте тонкими слайсами. Покладіть у маринад, поставте в холодильник на 15 хв. Перемішайте та залиште маринуватися ще на 30 хв.
  3. Викладіть рибу на змащений олією пергамент, зверху викладіть замариновані груші, імітуючи луску. Полийте маринадом для груш. Запікайте 15 хв. за температури 180°С. Посипте рибу подрібненими горіхами та поверніть у духовку ще на 10 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Форель запечена з грушами: рецепт приготування

Рецепт форелі запеченої з грушами від Все Буде Смачно - це щось! Дивіться рецепт приготування форелі запеченої з грушами покроково


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити