Галета з купатами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ГОТУЄМО З НАМИ
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)

Купати — це смачні соковиті домашні ковбаски, доречні до будь-якого столу. Їх можна смажити на грилі, запікати в духовці, подавати з овочами або робити бутерброди. Але ми пропонуємо вам дещо більше — приголомшливо смачний, ситний і ароматний пиріг. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт галети з купатами.

Інгредієнти:

  • свинячий фарш – 800 г
  • курячий фарш – 200 г
  • яйця – 3 шт.
  • свиняча кишка – 1,2 м
  • цибуля – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • чорний мелений перець – 6 г
  • хмелі-сунелі – 4 г
  • гвоздика мелена – 1 г
  • розмарин сушений – 1 г
  • чебрець сушений – 1 г
  • сіль – 25 г
  • борошно – 400 г
  • вода – 250 мл
  • олія – 60 мл
  • соєвий соус – 60 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте тісто: змішайте в мисці муку, сіль, теплу кип’ячену воду та олію. Добре вимісіть, загорніть тісто у плівку і залиште настоятися на 15-20 хв. Потім розподіліть тісто у формі так, щоб воно покривало дно і виходило за бортики на 4 см.
  2. Для купатів – з‘єднайте свинячий та курячий фарш, натріть на дрібній терці цибулю та часник, додайте мелену гвоздику, чорний мелений перець, хмелі-сунелі та сіль. Ретельно перемішайте.
  3. Почищену свинячу кишку зав’яжіть з одного краю у вузол, іншим кінцем одягніть її на насадку для ковбас та начиніть фаршем. Зав’яжіть ще один вузол, викладіть ковбаску спіраллю на тісто у формі, зробіть кілька проколів зубочисткою.
  4. Обсмажте на олії півкільця цибулі та кружальця моркви до золотистості. Викладіть овочі поверх купатів.
  5. Для заливки – з‘єднайте яйця з сіллю, сушеним розмарином, сушеним чебрецем. Збийте до легкої піни. Вилийте масу на купати поверх смажених овочів.
  6. Накрийте краями тіста начинку, залишивши середину пирога відкритою. Змастіть тісто соєвим соусом. Випікайте галету з купатами 30 хв. за температури 180°С.

Video: Галета з купатами: рецепт покроково

Як приготувати галету з купатами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

ГОТУЄМО З НАМИ
Піца з овочами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша