Галета з купатами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ГОТУЄМО З НАМИ
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)

Купати — це смачні соковиті домашні ковбаски, доречні до будь-якого столу. Їх можна смажити на грилі, запікати в духовці, подавати з овочами або робити бутерброди. Але ми пропонуємо вам дещо більше — приголомшливо смачний, ситний і ароматний пиріг. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт галети з купатами.

Інгредієнти:

  • свинячий фарш – 800 г
  • курячий фарш – 200 г
  • яйця – 3 шт.
  • свиняча кишка – 1,2 м
  • цибуля – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • чорний мелений перець – 6 г
  • хмелі-сунелі – 4 г
  • гвоздика мелена – 1 г
  • розмарин сушений – 1 г
  • чебрець сушений – 1 г
  • сіль – 25 г
  • борошно – 400 г
  • вода – 250 мл
  • олія – 60 мл
  • соєвий соус – 60 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте тісто: змішайте в мисці муку, сіль, теплу кип’ячену воду та олію. Добре вимісіть, загорніть тісто у плівку і залиште настоятися на 15-20 хв. Потім розподіліть тісто у формі так, щоб воно покривало дно і виходило за бортики на 4 см.
  2. Для купатів – з‘єднайте свинячий та курячий фарш, натріть на дрібній терці цибулю та часник, додайте мелену гвоздику, чорний мелений перець, хмелі-сунелі та сіль. Ретельно перемішайте.
  3. Почищену свинячу кишку зав’яжіть з одного краю у вузол, іншим кінцем одягніть її на насадку для ковбас та начиніть фаршем. Зав’яжіть ще один вузол, викладіть ковбаску спіраллю на тісто у формі, зробіть кілька проколів зубочисткою.
  4. Обсмажте на олії півкільця цибулі та кружальця моркви до золотистості. Викладіть овочі поверх купатів.
  5. Для заливки – з‘єднайте яйця з сіллю, сушеним розмарином, сушеним чебрецем. Збийте до легкої піни. Вилийте масу на купати поверх смажених овочів.
  6. Накрийте краями тіста начинку, залишивши середину пирога відкритою. Змастіть тісто соєвим соусом. Випікайте галету з купатами 30 хв. за температури 180°С.

Video: Галета з купатами: рецепт покроково

Як приготувати галету з купатами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

ГОТУЄМО З НАМИ
Піца з овочами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею