Яловиче серце Фламбе: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати яловиче серце? Фламбе – це дивовижний спосіб приготування будь-якої м’ясної страви. Читайте покроковий рецепт приготування яловичого серця Фламбе і спробуйте цей делікатес на своїй кухні.

Читайте також: Почки фламбе по-французски

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • олія – 40 мл
  • коньяк – 60 мл
  • винний оцет (червоний) – 125 мл
  • чебрець – 6 гілочок
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Половину очищеного та промитого серця розріжте на 3 частини, відбийте, залийте винним оцтом, перемішайте та залиште на 6 год.
  2. Потім просушіть та натріть кожен шматок сіллю та перцем. Обсмажте по 7 хв. з кожного боку на пательні з олією та гілочками чебрецю. Перекладіть на тарілку, полийте підігрітим коньяком, підпаліть. Зачекайте, поки згасне полум’я.

Video: Яловиче серце Фламбе: рецепт покроковий

Як приготувати яловиче серце? Фламбе - це дивовижне страва. Читайте покроковий рецепт приготування яловичого серця Фламбе і пробуйте цей делікатес на своїй кухні

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак