Як приготувати імбирні пряники
Інгредієнти:
- масло вершкове – 200 г;
- цукор – 50 г;
- яйця – 1 шт.;
- світле пиво – 200 мл;
- борошно – 360 г;
- мелений імбир – 10 г;
- кориця – 2 г;
- мускатний горіх – 0,5 г;
- сода харчова – 1 г;
- розпушувач – 3 г;
- цукати апельсинові – 50 г;
- мигдаль подрібнений – 40 г.
Спосіб приготування:
- Змішайте борошно, спеції і соду з розпушувачем.
- В окремому посуді ретельно перемішайте яйця, цукор, розм’якшене масло та пиво.
- Змішайте вміст двох мисок, додайте подрібнені мигдаль і цукати.
- Замішайте тісто, розкачайте та виріжте з нього пряники будь-якої форми.
- Викладіть пряники на деко з пергаментом, яке змащене маслом.
- Випікайте при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Готові пряники прикрасьте глазур’ю.
ГОТУЄМО З НАМИ
Медово-пряникові чоловічки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)