Курячі крильця в пиві

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

596c974c18733_iStock-583848484

Інгредієнти для курячих крилець в пивному клярі

  • курячі крильця – 9 шт.
  • олія – 1 л (для фритюру)

Для маринаду:

  • 1,5 ст. кефіру
  • 1 ч. л. солі
  • 5 подрібнених зубчиків часнику
  • чорний мелений перець за смаком

Для кляру:

  • світле пиво – 100 мл
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 5-6 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Як приготувати курячі крильця в пивному клярі

  1. Крильця промийте, просушіть паперовим рушником, відріжте останню фалангу. Частину крила, яка лишилася, розріжте на дві частини.
  2. Покладіть в маринад і поставте в холодильник на 4 години.
  3. Для приготування кляру змішайте яйця з пивом, додайте невеликими порціями борошно і збийте до отримання однорідної маси.
  4. Змийте маринад з курячих крилець, промокніть їх паперовим рушником, викладіть на дошку в один шар і злегка «припудріть» борошном.
  5. Потім умочіть крила в клярі та смажте у фритюрі на сковороді до утворення рівномірної золотистої скоринки. Це близько 15 хвилин.
  6. Після смаження крила слід викласти на паперовий рушник або грати, щоб дати стекти надлишкам олії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Гаспачо від Сергія Калініна

Video: Як приготувати курячі крильця в клярі?

Дивіться покроковий рецепт курячих крилець в клярі від Сергія Калініна на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму