М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Думаєте, що приготувати з яловичого серця? Зробіть м’ясний пиріг! Таке блюдо чудово підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового столу. Читайте покроковий рецепт м’ясного пирога з яловичого серця і курки в нашому матеріалі.

Читайте також: Австрийський пиріг з потрохами

Інгредієнти:

Для тіста:

  • смалець – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • вода – 375 мл
  • борошно – 960 г
  • сіль – 5 г
  • сушений майoран – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • чорний мелений перець – 3 г

 Для начинки:

  • яловиче серце – 1,2 кг
  • курячі стегенця – 600 г
  • білі сушені гриби – 50 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • кайєнський мелений перець – 2 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • сушений чебрець – 2 г

Читайте також: Пиріг з квасолею, куркою та грибами

Спосіб приготування:

  1. Гриби замочіть у молоці (500 мл) з розмарином (1 гілочка) на 1 год., промийте. Очищене та промите яловиче серце відваріть впродовж 1 год. та остудіть у бульйоні. З курячих стегенець зріжте м´ясо.
  2. Серце, курятину та гриби наріжте кубиком, змішайте. Додайте сіль, чорний мелений перець, кайєнський перець, мелений мускатний горіх та сушений чебрець, перемішайте та залиште на 10 хв.
  3. Приготуйте тісто: змішайте борошно з майораном, меленим мускатним горіхом та чорним меленим перцем. У окропі розчиніть смалець та сіль. Перелийте рідкі інгредієнти до сухих. Замісіть пружне тісто, сформуйте кулю та відставте на 10 хв.
  4. Потім розріжте тісто на 2 частини. Одну – розкачайте у тонкий пласт, викладіть на деко, сформуйте борти. Поверх тіста викладіть начинку. Залишки тіста відріжте, краї загорніть на начинку.
  5. Тісто, що залишилося, знову поділіть на 2 частини, розкачайте у тонкий пласт. Одним пластом тіста накрийте начинку пирога, защипніть тісто по краях. А з іншого пласта виріжте оздоблення у вигляді листя.
  6. Викладіть листя на поверхню пирога. Змастіть пиріг збитим яйцем. Зробіть у центрі отвір. Поставте у розігріту до 180°С духовку на 1 год.

Video: Рецепт м'ясного пирога з яловичого серця і курки

Думаєте, що приготувати з яловичого серця? М'ясний пиріг! Читайте покроковий рецепт м'ясного пирога з яловичого серця і курки в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками