М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Думаєте, що приготувати з яловичого серця? Зробіть м’ясний пиріг! Таке блюдо чудово підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового столу. Читайте покроковий рецепт м’ясного пирога з яловичого серця і курки в нашому матеріалі.

Читайте також: Австрийський пиріг з потрохами

Інгредієнти:

Для тіста:

  • смалець – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • вода – 375 мл
  • борошно – 960 г
  • сіль – 5 г
  • сушений майoран – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • чорний мелений перець – 3 г

 Для начинки:

  • яловиче серце – 1,2 кг
  • курячі стегенця – 600 г
  • білі сушені гриби – 50 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • кайєнський мелений перець – 2 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • сушений чебрець – 2 г

Читайте також: Пиріг з квасолею, куркою та грибами

Спосіб приготування:

  1. Гриби замочіть у молоці (500 мл) з розмарином (1 гілочка) на 1 год., промийте. Очищене та промите яловиче серце відваріть впродовж 1 год. та остудіть у бульйоні. З курячих стегенець зріжте м´ясо.
  2. Серце, курятину та гриби наріжте кубиком, змішайте. Додайте сіль, чорний мелений перець, кайєнський перець, мелений мускатний горіх та сушений чебрець, перемішайте та залиште на 10 хв.
  3. Приготуйте тісто: змішайте борошно з майораном, меленим мускатним горіхом та чорним меленим перцем. У окропі розчиніть смалець та сіль. Перелийте рідкі інгредієнти до сухих. Замісіть пружне тісто, сформуйте кулю та відставте на 10 хв.
  4. Потім розріжте тісто на 2 частини. Одну – розкачайте у тонкий пласт, викладіть на деко, сформуйте борти. Поверх тіста викладіть начинку. Залишки тіста відріжте, краї загорніть на начинку.
  5. Тісто, що залишилося, знову поділіть на 2 частини, розкачайте у тонкий пласт. Одним пластом тіста накрийте начинку пирога, защипніть тісто по краях. А з іншого пласта виріжте оздоблення у вигляді листя.
  6. Викладіть листя на поверхню пирога. Змастіть пиріг збитим яйцем. Зробіть у центрі отвір. Поставте у розігріту до 180°С духовку на 1 год.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити