Рецепт варення-желе з чорниці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Літо – найкраща пора, щоб запастися вітамінами на рік вперед! А одна з найсмачніших і найкорисніших ягід сезону – чорниця. Пропонуємо вам нескладний рецепт оригінального варення-желе з чорниці.

846584_81190-640x480

Необхідні інгредієнти:

  • 5 склянок чорниці;
  • 3 склянки води;
  • 6-7 склянок цукру.

Спосіб приготування:

  1. Переберіть ягоди чорниці та ретельно промийте їх.
  2. Доведіть воду до кипіння і всипте в неї чорницю.
  3. Після того, як вода знову дійде до кипіння, додайте цукор.
  4. Проваріть чорницю 10-15 хвилин, помішуючи її. Періодично знімайте пінку.
  5. Розподіліть ягоди по стерилізованим банкам.

Варення вийде негустим, а сироп – у вигляді желе. Ця смакота стане чудовим доповненням до десертних страв.

Читайте також: Варення з чорниці: класичний рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)