Запечені яблука з апельсином та інжиром від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати яблучну шарлотку і яблука в карамелі. А тепер кулінарний експерт шоу “Все буде смачно!” поділилася рецептом ще одного десертузапечених яблук з апельсином та інжиром.

Інгредієнти:

яблука3 шт.

апельсини1 шт.

інжир100 г

кориця1/2 ч. л.

лимонний сік50 мл (1 лимон)

114564215_1404651868_1

Приготування:

Зробіть начинку. Апельсин очистіть і наріжте кубиками 1х1 см. Інжир теж наріжте кубиками 1х1 см.
До нарізаних фруктів додайте корицю, все добре перемішайте.
Яблука помийте. Зріжте верхівки яблук, щоб залишилися кришечки діаметром 1-1,5 см.
Ложкою вийміть серединки з яблук. Збризніть яблука всередині і в місцях зрізів лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Далі у яблуневої кришечці треба вирізати плодоніжку, щоб утворився отвір, через який буде виходити зайвий пар.
Наповніть яблука начинкою. Щоб яблука не тріснули під час випікання, загорніть їх смужками фольги шириною 1,5-2 див.
Накрийте яблучною кришечкою. Випікайте фаршировані яблука в розігрітій до 180°C духовці 20 хв.
Подавайте яблука з медом.

Video: Как запечь яблоки с апельсином и инжиром?

Смотрите лучшие рецепты десертов от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити