Салат зі слабосоленої сьомги: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Свіжий та легкий салат ідеально підійде для святкового столу, при цьому не перевантажуючи організм. Ситне філе слабосоленої сьомги поєднується зі свіжими овочами: огірками, картоплею та помідорами. В якості заправки використовуємо цибулиний маринад, оливкову олія, крем-сир та спеції. Для красивої та оригінальної подачі викладіть салат за допомогою кільця, прикрасьте листям салату та грінками. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт салату зі слабосоленої сьомги.

Інгредієнти: 

  • філе слабосоленої сьомги – 300 г
  • картопля – 3 шт.
  • огірки – 2 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • житній хліб (свіжий) – 2 скибочки
  • крем-сир – 150 г
  • вершки (30%) –  80 мл
  • гірчиця (соус) – 20 г
  • оливкова олія – ​​80 мл
  • салат Айсберг – 1/3 качана
  • чорний мелений перець – 3 г
  • лимон – 1 шт.

Читайте також: Скумбрія в журавлиновому маринаді: рецепт приготування

Спосіб приготуваня:

  1. Подрібніть цибулю, перекладіть в миску з лимонним соком. Залиште на 15 хв. Поріжте кубиком 5 мм помідори, огірки, відварену та почищену картоплю. Філе сьомги наріжте кубиком 1 см.
  2. Чорний хліб наріжте тонкими скибочками, розріжте їх на трикутники. На деко покладіть качалку, а на неї – хлібні трикутники. Запікайте 3 хв. за температури 180°С.
  3. Для заправки – змішайте маринад від цибулі, оливкову олію, гірчицю, вершки, чорний мелений перець та крем-сир.
  4. Сформуйте салат: викладіть у кулінарне кільце шар картоплі, потім соус, далі помідори, знову соус, потім мариновану цибулю, огірки, соус і насамкінець – шматочки сьомги.
  5. Накрийте кільце плівкою, поставте на 10 хв. у холодильник. Перед подачею викладіть довкола кільця листя салату, зніміть плівку та кільце, прикрасьте салат грінкою.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити