Хінкалі: рецепт тіста та фаршу класичний

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Хінкалі – національне грузинське блюдо, які багато століть тому почали готувати в гірських регіонах країни. Існує хибна думка, що хінкалі та пельмені це по суті одне і те ж, але на ділі це дві абсолютно різні страви. І хоч для приготування використовуються практично однакові інгредієнти, смак відрізняється кардинально. Як приготувати хінкалі? Рецепт тіста та фаршу, а також покрокового приготування ви знайдете в нашому матеріалі. Читайте, як приготувати хінкалі за класичним рецептом.

Читайте також: Манти від Мікаеля Арояна

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 500 г борошна пшеничного вищого сорту
  • 30 мл соняшникової рафінованої олії
  • 250 мл води
  • 1 ч. л. солі

Для начинки:

  • 500 г свинячого ошийка
  • 500 г яловичого антрекота
  • 300 г ріпчастої цибулі
  • 1 ч. л. солі
  • 3 зубчики часнику
  • 250 мл води
  • 1 2 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 г меленої зіри
  • 1 г меленого чебрецю

Читайте також: Сациві від Мікаеля Арояна

Спосіб приготування:

  1. Борошно висипте гіркою. Посередині зробіть невеликий отвір, влийте туди підсолену воду і масло. Ретельно вимісіть тісто, поки воно не перестане липнути до рук.
  2. Надайте йому форму кулі, загорніть в харчову плівку і поставте на 15 хв. в холодильник.
  3. Лук і заздалегідь підморожене м’ясо подрібніть ножем, змішайте.
  4. Посоліть, додайте спеції і роздавлений часник.
  5. Влийте воду і доведіть фарш до консистенції густої сметани.
  6. Розкачайте тісто на ковбаску і наріжте шматочками товщиною 3 см.
  7. Після цього розкачайте кожен шматочок в пласт діаметром 12 см.
  8. На заготовку з тіста покладіть начинку і заліпіть хінкалі гормошкою за допомогою великого і вказівного пальців.
  9. Киньте їх в підсолений окріп. Коли хінкалі спливуть, полийте їх холодною водою. Уважно стежте, щоб вода в каструлі не припинила кипіти.
  10. Після цього варіть ще 3-4 хв.
  11. Готові хінкалі подавайте з чорним рубаним перцем.

Video: Рецепт Хінкалі класичний: приготування тіста і фаршу

Як приготувати хінкалі? Рецепт тіста і фаршу, а також покрокового приготування ви знайдете в нашому матеріалі. Читайте, як приготувати хінкалі за класичним рецептом

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепты салатов на новый год 2019, какой салат приготовить на новый год 2019, рецепты новогодних салатов 2019, салат желтая свинка, салат гнездо глухаря, салат с сухариками королевский, салат с ананасами курицей и грибами, салат из кальмаров
Рецепти салатів на Новий рік 2019
рецепт салата грибная поляна с корейской морковкой, рецепт приготовления салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой, состав салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой
Грибна поляна: 5 рецептів салату