Щучі голови з часником: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як правильно приготувати щучі голови? За нашим рецептом вони виходять смачними та буквально тануть у роті. А часник, трави та спеції додадуть страві неповторний пряний аромат. Читайте як приготувати щучі голови з часником в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Риба у тісті

Інгредієнти:

  • голови щуки – 3 шт. (900 г)
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • лимон – 2 шт.
  • олія – 40 мл
  • кріп – 3 гілочки
  • петрушка – 3 гілочки
  • лавровий лист – 3 шт.
  • перець духмяний горошком – 6 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • сіль – 5 г

Для маринаду:

  • часник – 4 зубчики
  • олія – 100 мл
  • перець чорний горошком – 3 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Рибний пиріг від Лізи Глинської

Спосіб приготування:

Перетріть до однорідності в ступі подрібнений часник, сіль, чорний перець горошком, мелений мускатний горіх, свіжий чебрець та олію. Залийте маринадом очищенні від очей та зябер щучі голови, залиште на 5 хв.

Викладіть на шматки фольги кільця лимона, потім – лаврове листя, гілочки кропу та петрушки. Зверху покладіть щучі голови, загорніть кожну з них у фольгу у вигляді мішечка. Поставте у холодильник на 1 год.

Потім покладіть до щучих голів порізану кільцями моркву та півкільця цибулі, а також по 2 горошини духмяного перцю. Знову загорніть мішечки та запікайте 10 хв. за температури 180°С.

Почистіть та розріжте на 4 частини картоплю, додайте до неї олію, сіль та листя свіжого чебрецю. Перекладіть картоплю на пергамент, загорніть його конвертом, викладіть на деко зі щучими головами та запікайте все разом ще 30 хв.

Video: Щучі голови з часником: рецепт покроковий

Як приготувати Щучі голови з часником? Читайте покроковий рецепт приготування щучих голів з часником

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині