Щучі голови з часником: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як правильно приготувати щучі голови? За нашим рецептом вони виходять смачними та буквально тануть у роті. А часник, трави та спеції додадуть страві неповторний пряний аромат. Читайте як приготувати щучі голови з часником в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Риба у тісті

Інгредієнти:

  • голови щуки – 3 шт. (900 г)
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • лимон – 2 шт.
  • олія – 40 мл
  • кріп – 3 гілочки
  • петрушка – 3 гілочки
  • лавровий лист – 3 шт.
  • перець духмяний горошком – 6 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • сіль – 5 г

Для маринаду:

  • часник – 4 зубчики
  • олія – 100 мл
  • перець чорний горошком – 3 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Рибний пиріг від Лізи Глинської

Спосіб приготування:

Перетріть до однорідності в ступі подрібнений часник, сіль, чорний перець горошком, мелений мускатний горіх, свіжий чебрець та олію. Залийте маринадом очищенні від очей та зябер щучі голови, залиште на 5 хв.

Викладіть на шматки фольги кільця лимона, потім – лаврове листя, гілочки кропу та петрушки. Зверху покладіть щучі голови, загорніть кожну з них у фольгу у вигляді мішечка. Поставте у холодильник на 1 год.

Потім покладіть до щучих голів порізану кільцями моркву та півкільця цибулі, а також по 2 горошини духмяного перцю. Знову загорніть мішечки та запікайте 10 хв. за температури 180°С.

Почистіть та розріжте на 4 частини картоплю, додайте до неї олію, сіль та листя свіжого чебрецю. Перекладіть картоплю на пергамент, загорніть його конвертом, викладіть на деко зі щучими головами та запікайте все разом ще 30 хв.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити