Щука, фарширована ролом з червоної риби: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Щука, фарширована ролом з червоної риби – красива і незвичайна страва, якою можна прикрасити будь-який святковий стіл. Ви оціните смак ніжного філе горбуші в поєднанні зі щукою. У нашому матеріалі – покроковий рецепт щуки, фаршированої ролом з червоної риби.

Читайте також: Пиріг з хека та червоної риби

Інгредієнти:

  • щука – 1,5 кг
  • філе горбуші – 300 г
  • листи норі – 2 шт.
  • яйця – 5 шт.
  • вівсяні пластівці  – 100 г
  • молоко 2,5%  – 125 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • олія – 120 мл
  • сіль – 15 г
  • сушений чебрець – 2 г
  • перець чорний мелений – 6 г

Читайте також: Щучі голови з часником: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У щуки видаліть очі та зябра. Щуку разом із головою розріжте навпіл з боку черевця так, щоб можна було відкрити книжкою. Виріжте хребет, видаліть дрібні кістки.
  2. Зріжте м´ясо зі шкірки так, щоб не ушкодити її. Наріжте м´ясо довільними шматками. Подрібніть двічі у м´ясорубці з дрібною решіткою. Цибулю поріжте кубиком, обсмажте до прозорості. Зніміть з вогню, подрібніть у м´ясорубці.
  3. До фаршу додайте олію, сіль, чорний мелений перець, жовтки. Вівсяні пластівці подрібніть у подрібнювачі, залийте молоком. Залиште на 20 хвилин, додайте до фаршу, перемішайте до однорідності, відбийте фарш.
  4. Для ролу – філе горбуші подрібніть ножем. Додайте сіль та сушений чебрець, перемішайте. Викладіть листи норі один на один уздовж з напуском. На них викладіть фарш з горбуші. Сформуйте рол. Обріжте нерівні краї.
  5. Застеліть дошку 2 листами термостійкої плівки, змастіть олією. На плівку покладіть шкіру щуки з головою. Зверху викладіть фарш зі щуки. По центру покладіть рол з червоної риби. Складіть краї щуки на рол, переверніть. Кінці плівки скрутіть цукеркою.
  6. Перекладіть щуку на деко, залийте в деко воду. Відправте у розігріту до 180°С духовку на 45 хвилин.  Дістаньте щуку з духовки, дайте охолонути 2 години, зніміть плівку, перекладіть на дошку, наріжте. Прикрасьте кружальцями лимона.
  7. Video: Щука, фарширована ролом з червоної риби: рецепт покроково

    Як приготувати щуку, фаршировані ролом з червоної риби? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

    Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками