Щука, фарширована ролом з червоної риби: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Щука, фарширована ролом з червоної риби – красива і незвичайна страва, якою можна прикрасити будь-який святковий стіл. Ви оціните смак ніжного філе горбуші в поєднанні зі щукою. У нашому матеріалі – покроковий рецепт щуки, фаршированої ролом з червоної риби.

Читайте також: Пиріг з хека та червоної риби

Інгредієнти:

  • щука – 1,5 кг
  • філе горбуші – 300 г
  • листи норі – 2 шт.
  • яйця – 5 шт.
  • вівсяні пластівці  – 100 г
  • молоко 2,5%  – 125 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • олія – 120 мл
  • сіль – 15 г
  • сушений чебрець – 2 г
  • перець чорний мелений – 6 г

Читайте також: Щучі голови з часником: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У щуки видаліть очі та зябра. Щуку разом із головою розріжте навпіл з боку черевця так, щоб можна було відкрити книжкою. Виріжте хребет, видаліть дрібні кістки.
  2. Зріжте м´ясо зі шкірки так, щоб не ушкодити її. Наріжте м´ясо довільними шматками. Подрібніть двічі у м´ясорубці з дрібною решіткою. Цибулю поріжте кубиком, обсмажте до прозорості. Зніміть з вогню, подрібніть у м´ясорубці.
  3. До фаршу додайте олію, сіль, чорний мелений перець, жовтки. Вівсяні пластівці подрібніть у подрібнювачі, залийте молоком. Залиште на 20 хвилин, додайте до фаршу, перемішайте до однорідності, відбийте фарш.
  4. Для ролу – філе горбуші подрібніть ножем. Додайте сіль та сушений чебрець, перемішайте. Викладіть листи норі один на один уздовж з напуском. На них викладіть фарш з горбуші. Сформуйте рол. Обріжте нерівні краї.
  5. Застеліть дошку 2 листами термостійкої плівки, змастіть олією. На плівку покладіть шкіру щуки з головою. Зверху викладіть фарш зі щуки. По центру покладіть рол з червоної риби. Складіть краї щуки на рол, переверніть. Кінці плівки скрутіть цукеркою.
  6. Перекладіть щуку на деко, залийте в деко воду. Відправте у розігріту до 180°С духовку на 45 хвилин.  Дістаньте щуку з духовки, дайте охолонути 2 години, зніміть плівку, перекладіть на дошку, наріжте. Прикрасьте кружальцями лимона.

  7. Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити