Сирні кульки мак-н-чіз: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Сирні кульки мак-н-чіз – це відмінна закуска під пиво, вино або як самостійна страва. Часниковий соус, який ми радимо подавати разом з кульками, відмінно підкреслить їх смак. Читайте як приготувати сирні кульки мак-н-чіз в покроковому рецепті.

Читайте також: М’ясні кульки з яловичини: рецепт у фритюрі

Інгредієнти:

  • макарони «ріжки» – 200 г
  • вершкове масло – 70 г
  • борошно – 50 г
  • молоко (2,5%) – 0,5 л
  • червоний мелений перець – 3 г
  • чорний  мелений перець – 3 г
  • мускатний горіх – 1 г
  • сіль – 35 г
  • твердий сир «сметанковий» – 300 г
  • панірувальні сухарі – 200 г
  • часник – 3 голівки
  • лимон – 1 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • соняшникова олія – 375 мл
  • оливкова олія – 60 мл

Читайте також: Закуска з щуки «Кукурудза»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Відваріть «ріжки» у підсоленій воді впродовж 10 хв. Відкиньте на друшляк, промийте.
  2. Розтопіть вершкове масло, додайте борошно, тримайте на вогні, помішуючи, 2-3 хв. Додайте чорний та червоний мелений перець, половину порції молока, мускатний горіх та сіль. Коли маса загусне – влийте молоко, що залишилося, варіть ще 5 хв. Потім додайте натертий сир.
  3. Перемішайте сирний соус з «ріжками», дайте настоятися 20 хв. Сформуйте кульки, обкачайте їх у панірувальних сухарях та обсмажте у розігрітій олії 2-3 хв.
  4. Для часникового соусу – запечіть голівки часнику у фользі впродовж 50 хв. за температури 180°С. Потім почистіть та перебийте у блендері з цедрою лимона, оливковою олією, білим сухим вином, сіллю та вершковим маслом. Подавайте соус з обсмаженими кульками.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити