Теплий салат з грушами: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Рецепт теплого салату з грушами ви знайдете в нашому матеріалі. Легко і просто перетворюємо звичайний фрукт в вишукану страву. Дивіться покроковий рецепт теплого салату з грушами в нашому матеріалі.

Читайте також: Салати на Новий рік 2018 – топ-10 рецептів

Читайте також: Салат з качиної грудки з полуничним соусом

Інгредієнти:

  • груші – 400 г
  • куряче філе – 250 г
  • салат «айсберг» – 1 качан
  • білий хліб – 60 г
  • волоські горіхи – 100 г
  • вершкове масло – 30 г
  • олія – 60 мл
  • яйце – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 2 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • гвоздика – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 4 шт.
  • розмарин – 1 гілочка
  • сіль – 8 г
  • коріандр (мелений) – 2 г
  • чебрець – 1 г
  • базилік (сушений) – 1 г
  • паприка – 1 г

Читайте також: Картопляний салат з куркою та ананасом

Спосіб приготування:

  1. Відваріть куряче філе з гвоздикою, чорним перцем горошком, розмарином та сіллю. Розберіть на волокна.
  2. Обсмажте на вершковому маслі очищені від серцевинки скибочки груш. Білий хліб без скоринки наріжте кубиками, покладіть на деко з пергаментом, скропіть олією і посипте базиліком, паприкою, коріандром та чебрецем. Запікайте 20 хв. за температури 150⁰С.
  3. Для заправки – збийте яєчний жовток з сіллю. Під час збивання додайте олію та лимонний сік.
  4. Порвіть крупними шматками листя салату, зверху покладіть курятину та смажені груші. Посипте обсмаженими горіхами та сухариками. Покропіть салат заправкою та присипте червоним та чорним меленим перцем.

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Video: Теплий салат з грушами: рецепт покроковий

Рецепт теплого салату з грушами ви дізнаєтеся в нашому матеріалі. Легко і просто перетворюємо звичайний фрукт в вишукану страву. Дивіться покроковий рецепт теплого салату з грушами в нашому матеріалі


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити