3 швидкі піци

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Піца — страва ситна, універсальна та різноманітна. За це ми її і любимо. Але часом буває так, що хочеться приготувати цю смакоту, а часу обмаль...

Піца-хвилинка на пательні

Найкраща начинка для швидкої піци — те, що залишилося у холодильнику. Наприклад, залишки м’ясного чи курячого рулету, фарш або сосиски

Спосіб приготування

  1. Із кефіру (або сметани), борошна та яєць замішуємо рідке тісто, додаємо гашену соду, перемішуємо.
  2. Виливаємо тісто на змащену олією пательню.
  3. Нарізаємо всі інгредієнти для начинки, викладаємо на тісто, посипаємо все тертим сиром і під кришкою запікаємо піцу 15 хвилин.

Піца на дріжджовому тісті

Інгредієнти:

 

Спосіб приготування

  1. У миску висипаємо дріжджі, солимо їх, вливаємо тепле молоко, перемішуємо, залишаємо на 15 хвилин у теплі, додаємо трохи борошна та замішуємо рідке тісто.
  2. Додаємо масло та сметану, перемішуємо та всипаємо таку кількість борошна, щоб тісто стало густим, не текучим.
  3. Даємо тісту настоятися 15 хвилин, відрізаємо шматочок, розкачуємо, викладаємо в змащену олією форму, змащуємо кетчупом, викладаємо начинку та посипаємо зверху сиром.
  4. Запікаємо в добре розігрітій духовці 20-30 хвилин до готовності.

Італійська піца

Для тіста:

  • борошно – 1/2 склянки;
  • тепла вода – 1 склянка;
  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • дріжджі сухі швидкодіючі – 2 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л.

 

Для начинки:

  • помідори рублені – 250 г;
  • сир Моцарелла – 150 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • базилік – 1 пучок;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • орегано – 1 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком.

 

Спосіб приготування

  1. Борошно просіваємо в миску, в центрі робимо заглиблення, вливаємо олію, всипаємо сіль і дріжджі. Обережно вливаючи в ямку воду, підмішуємо борошно з країв до центру. Замішуємо в’язке тісто.
  2. Викладаємо його на стіл, присипаний борошном, і місимо 10 хвилин, поки воно не стане еластичним.
  3. Накриваємо тісто та даємо йому підійти в теплі 20 хвилин (краще всього викласти його в тарілку, а саму тарілку поставити в ємність з гарячою водою).
  4. Поки тісто підходить, дрібно нарізаємо часник, обсмажуємо його на олії, додаємо помідори, солимо та перчимо, всипаємо орегано, тушкуємо 15 хвилин на повільному вогні.
  5. Розділяємо тісто навпіл, розтягуємо кожну половину обережно від центру до країв, розкачуємо качалкою до товщини не більше 0,5 см.
  6. Викладаємо томатний соус на обидві піци, зверху укладаємо нарізаний тонкими скибочками сир, базилік.
  7. Випікаємо піци 10 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці до розплавлення сиру.

ГОТУЄМО З НАМИ
Піца народів світу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками