Піца народів світу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Хоч за італійцями і зберігається пріоритет винаходу цієї страви, проте у кожного народу є свій особливий рецепт піци
Зберегти в кулінарну книгу

Італійська піца

Інгредієнти:

  • борошно твердих сортів – 500 г;
  • оливкова олія extra virgin – 30 мл;
  • моцарелла – 10 г;
  • салямі – 50 г;
  • зелені оливки – 30 г;
  • печериці – 100 г;
  • помідори – 4 шт .;
  • оливкова олія – 10 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • сушений базилік – за смаком.

 

Спосіб приготування

Пресовані дріжджі розводимо у воді, додаємо сіль і розмішуємо. Борошно висипаємо на стіл гіркою і зверху робимо ямку. Продовження рецепта читайте тут.

Французька піца-фламбе

Інгредієнти:

  • борошно – 480 г;
  • сухі дріжджі – 6 г;
  • томати у власному соку – 4 шт.;
  • сир моцарелла – 300 г;
  • шинка – 200 г;
  • чорні оливки – 100 г;
  • ром – 100 мл;
  • рукола – 70 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • білий кунжут – 10 г;
  • чебрець, базилік – по 1 гілочці.

 

Спосіб приготування

Приготуйте тісто: з’єднайте борошно, цукор і сіль, перемішайте, зробіть в центрі заглиблення. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Турецька піца “Піде”

Інгредієнти:

  • бараняча лопатка – 250 г;
  • борошно – 640 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • помідор – 1 шт .;
  • цибуля – 1 шт .;
  • дріжджі сухі – 11 г;
  • сметана 15% – 60 мл;
  • олія – 80 мл;
  • часник – 1 зубчик;
  • сушений чебрець – 3 г.

 

Спосіб приготування

Приготуйте безопарне дріжджове тісто: змішайте дріжджі, борошно, сіль і цукор. Окремо змішайте яйця, сметану, масло та теплу воду. Продовження рецепта читайте тут.

Чиказька піца

Інгредієнти:

  • борошно — 160 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • сметана 20% — 80 мл;
  • твердий сир «гауда» — 300 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • червоний болгарський перець – 1 шт.;
  • помідори (великі) – 2 шт.;
  • свіжий базилік – 2 гілочки;
  • яйця – 5 шт.

 

Спосіб приготування

Замісіть тісто: змішайте борошно з розпушувачем і сіллю. Холодне вершкове масло наріжте кубиками та розітріть з сухою сумішшю. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Сицилійська піца

Інгредієнти:

  • моцарелла – 600 г;
  • томатна паста – 400 г;
  • маслини (без кісточок) – 200 г;
  • солона кілька без кісток – 10 шт.;
  • солоні каперси – 3 ст. л.;
  • орегано – 1 ст. л.;
  • тісто для піци – 1 шт.;
  • базилік – за смаком.

 

Спосіб приготування

Тісто розкачуємо в коло діаметром 25 см і товщиною не більше 0,5 см. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками