Торт Грушева хмара: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Торт Грушева хмара здивує вас своїм незвичайним смаком. Крім того, цей десерт ще й дуже гарний і відмінно виглядатиме на святковому столі. Дивіться, як приготувати торт Грушева хмара – рецепт приготування покроковий в нашому матеріалі.

Читайте також: Лимонник: рецепт торта

Інгредієнти:

  • груші – 600 г
  • яйця – 6 шт.
  • молоко (3,2%) – 250 мл
  • цукор – 250 г
  • борошно – 50 г
  • вершкове масло – 20 г
  • вершки (33%) – 225 мл
  • какао-порошок – 15 г
  • ванільний цукор – 16 г
  • желатин – 30 г
  • лимонна кислота – 4 г
  • сода – 4 г
  • цукрова пудра – 25 г
  • кукурудзяні пластівці – 100 г
  • мигдалеві пластівці – 100 г
  • чорний шоколад (70%) – 180 г

Читайте також: Покроковий рецепт торта «Монастирська хата»

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте бісквітний корж: збийте з цукром жовтки, додайте третину білків, збитих з цукром та ванільним цукром. Потім введіть борошно та какао, після цього додайте решту збитих білків. Вилийте тісто у форму з пергаментом, змащеним маслом. Випікайте 10 хв. за температури 180°С.
  2. Для мусу – нагрійте молоко з цукром, 2/3 гарячого молока додайте у збиті з цукром жовтки. Перемішайте, поверніть масу у сотейник з залишками молока та уварюйте до загущення. Остудіть.
  3. Перебийте на пюре очищені груші. Відкладіть 3 ст. л., а до решти додайте цукор, ванільний цукор, лимонну кислоту та желатин. Нагрійте, потім збийте міксером та додайте соду.
  4. Поєднайте пюре з завареними у молоці жовтками, додайте збиті з цукровою пудрою вершки. Роз’ємну форму без дна обмотайте плівкою, зріжте плівку з одного боку форми. Налийте усередину мус та поставте в холодильник на 3 год.
  5. Для кранчу – розтопіть цукор, додайте вершкове масло, кукурудзяні та мигдалеві пластівці. Перемішайте і викладіть на намальоване на пергаменті коло. Дайте охолонути.
  6. Для ганашу – розтопіть на паровій бані шоколад з вершками, додайте відкладене грушеве пюре. Намастіть половину ганашу на корж. Зверху покладіть кранч та промастіть рештою ганашу. На поверхню торту викладіть грушевий мус. Прикрасьте грушевими чипсами.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити