Гарбуз, консервований в ананасовому соку: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Приготувати гарбуз, консервовану в ананасовому соку – це те ж саме, що продовжити теплу золоту осінь на кілька місяців. Коли настануть холоди буде саме час відкрити баночку і вдихнути теплий пряний аромат гарбуза, ананасів і апельсинів. Читайте покроковий рецепт гарбуза, консервованої в ананасовому соку в нашому матеріалі.

Читайте також: Грушевий конфітюр з кавою: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • гарбуз – 200 г
  • ананасовий сік – 125 мл
  • апельсин – 1 шт.
  • цукор – 100 г
  • вода – 200 мл
  • сіль – 2 г
  • яблучний оцет (6%) – 40 мл

Читайте також: Морквяне варення

Спосіб приготування:

    1. Наріжте гарбуз кубиками 1 см, додайте цукор, сіль, воду, ананасовий та апельсиновий сік. Проваріть впродовж 10 хв., дайте остигнути та влийте яблучний оцет.
    2. Перекладіть масу у стерилізовану банку, закрийте кришкою, залиште остигати під ковдрою.

Video: Гарбуз, консервований в ананасовому соку: рецепт покроково

Як приготувати гарбуз, консервований в ананасовому соку? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити