Грушевий конфітюр з кавою: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Рецепт грушевого конфитюра з кавою ви знайдете в нашому матеріалі. Таку страву неможливо залишити без уваги. Дивіться покроковий рецепт, як приготувати грушевий конфітюр з кавою і зробіть його у себе вдома.

Читайте також: Буряковий конфітюр

Інгредієнти:

  • груші – 1 кг
  • кавові зерна – 10 шт.
  • вода – 100 мл
  • цукор – 250 г
  • коньяк – 60 мл
  • мелена кориця –  4 г
  • мелена кава – 5 г

Спосіб приготування:

  1. Груші очистіть від шкірки, серцевини та плодоніжки. Наріжте кубиком, засипте цукром, перемішайте та залиште на 2 год.
  2. Потім доведіть на повільному вогні до закипання, відкиньте груші на сито. Сироп поверніть на вогонь на 3 хв. Потім додайте груші і проваріть 5 хв. Знову відкиньте груші на сито, а сироп поверніть у каструлю та варіть 3 хв.
  3. Додайте груші, варіть 5 хв. Після цього відкиньте на сито і востаннє проваріть сироп впродовж 3 хв.
  4. Заваріть каву, влийте її до сиропу, додайте корицю, кавові зерна та груші. Проваріть 5 хв.
  5. У простерилізовані банки налийте коньяк, закрийте кришками, збовтайте. Розлийте готовий конфітюр по банках, не доходячи до країв 2 см. Закрийте кришками.

Читайте також: Морквяне варення

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Грушевий конфітюр з кавою: рецепт покроковий

Рецепт грушевого конфитюра з кавою ви знайдете в нашому матеріалі. Таку страву неможливо залишити без уваги. Дивіться покроковий рецепт, як приготувати грушевий конфітюр з кавою


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити