Картопля по-македонськи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

56989b08ca_340crop

картопля – 1 кг

яйця – 2 шт.

кмин – 8 г

паприка мелена – 8 г

чорний мелений перець – 8 г

сухий мелений часник – 3 г

сіль – 10 г

олія – 70 мл

вершкове масло – 10 г

Картоплю наріжте уздовж тонкими скибочками та обсмажте на розжареній сковороді до скоринки.

Білки збийте до стійкої піни, додайте сіль, кмин, паприку, чорний мелений перець, сухий мелений часник. Обсмажену картоплю викладіть до пряних білків та перемішайте.

Викладіть скибочки у білках на змащене вершковим маслом деко на невеликій відстані одна від одної. Запікайте протягом 30 хв. за температури 180 °C.

Video: Рецепт картошки по-македонски

Кулинарный эксперт шоу Все Буде Смачно Игорь Мисевич рассказал, как правильно приготовить жареную картошку по-македонски...


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею