Картопля по-македонськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

56989b08ca_340crop

картопля – 1 кг

яйця – 2 шт.

кмин – 8 г

паприка мелена – 8 г

чорний мелений перець – 8 г

сухий мелений часник – 3 г

сіль – 10 г

олія – 70 мл

вершкове масло – 10 г

Картоплю наріжте уздовж тонкими скибочками та обсмажте на розжареній сковороді до скоринки.

Білки збийте до стійкої піни, додайте сіль, кмин, паприку, чорний мелений перець, сухий мелений часник. Обсмажену картоплю викладіть до пряних білків та перемішайте.

Викладіть скибочки у білках на змащене вершковим маслом деко на невеликій відстані одна від одної. Запікайте протягом 30 хв. за температури 180 °C.

Video: Рецепт картошки по-македонски

Кулинарный эксперт шоу Все Буде Смачно Игорь Мисевич рассказал, как правильно приготовить жареную картошку по-македонски...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки