Маринована мойва від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати чудову альтернативу дорогому оселедцю.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

цибуля – 1 шт.

цукор – 1 ч. л.

сіль – 2 ст. л.

оцет – 1 ч. л.

лаврове листя – 3 шт.

горошини духмяного перцю – 10 шт.

DSC03886

Приготування:

Підготуйте мойву так само, як у попередньому рецепті.

У воді кімнатної температури розчиніть сіль, цукор, горошини духмяного перцю, лаврове листя та оцет.

Залийте маринадом мойву. Викладіть зверху півкільця цибулі. Накрийте тарілкою та поставте зверху банку з водою. Залиште на 40 хвилин за кімнатної температури.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак