Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати чудову альтернативу дорогому оселедцю.
Інгредієнти:
мойва – 500 г
цибуля – 1 шт.
цукор – 1 ч. л.
сіль – 2 ст. л.
оцет – 1 ч. л.
лаврове листя – 3 шт.
горошини духмяного перцю – 10 шт.
Приготування:
Підготуйте мойву так само, як у попередньому рецепті.
У воді кімнатної температури розчиніть сіль, цукор, горошини духмяного перцю, лаврове листя та оцет.
Залийте маринадом мойву. Викладіть зверху півкільця цибулі. Накрийте тарілкою та поставте зверху банку з водою. Залиште на 40 хвилин за кімнатної температури.