Смажена мойва від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати кулінарний шедевр з найдоступнішого виду риби.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

борошно – 160 г

манна крупа – 80 г

олія – 2 ст. л.

вершкове масло – 50 г

цибуля – 1 шт.

селера – 50 г

сухий базилік – 1/3 ч. л.

орегано – 1/3 ч. л.

чорний мелений перець – 1/3 ч. л.

сіль – 2 ст. л.

цукор – 1 ч. л.

картопля – 1 шт.

розсіл – 250 мл

Приготування:

Разморозьте мойву наполовину. Відріжте хвіст і плавники. Розріжте живіт, відріжте голову і видаліть її разом з нутрощами. Паперовим рушником зітріть з внутрішнього боку риби чорну плівку. Промийте мойву.

Приготуйте маринад. Полийте мойву розсолом. Додайте натерту селеру, базилік, орегано, чорний мелений перець та перемішайте. Накрийте рибу харчовою плівкою та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Витягніть мойву з маринаду та викладіть у піалу. Посипте сіллю, цукром та залиште на 15 хвилин.

У пакет насипте борошно і манку. Викладіть у пакет мойву і потрясіть.

Викладіть скибочки картоплі в сковороду з сумішшю олії та вершкового масла. Викладіть мойву та обсмажуйте її по 5 хвилин з кожного боку. Викладіть смажену мойву на тарілку з паперовим рушником.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити