Смажена мойва від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати кулінарний шедевр з найдоступнішого виду риби.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

борошно – 160 г

манна крупа – 80 г

олія – 2 ст. л.

вершкове масло – 50 г

цибуля – 1 шт.

селера – 50 г

сухий базилік – 1/3 ч. л.

орегано – 1/3 ч. л.

чорний мелений перець – 1/3 ч. л.

сіль – 2 ст. л.

цукор – 1 ч. л.

картопля – 1 шт.

розсіл – 250 мл

Приготування:

Разморозьте мойву наполовину. Відріжте хвіст і плавники. Розріжте живіт, відріжте голову і видаліть її разом з нутрощами. Паперовим рушником зітріть з внутрішнього боку риби чорну плівку. Промийте мойву.

Приготуйте маринад. Полийте мойву розсолом. Додайте натерту селеру, базилік, орегано, чорний мелений перець та перемішайте. Накрийте рибу харчовою плівкою та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Витягніть мойву з маринаду та викладіть у піалу. Посипте сіллю, цукром та залиште на 15 хвилин.

У пакет насипте борошно і манку. Викладіть у пакет мойву і потрясіть.

Викладіть скибочки картоплі в сковороду з сумішшю олії та вершкового масла. Викладіть мойву та обсмажуйте її по 5 хвилин з кожного боку. Викладіть смажену мойву на тарілку з паперовим рушником.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму