Печиво «Печериці» від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати легендарне печиво «Грибочки». А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом не менш смачного печива «Печериці» з того же самого тіста.

Інгредієнти:

вершкове масло – 200 г

цукор – 200 г

ванільний цукор – 1 ч. л.

сіль – ¼ ч. л.

сода – 1 ч. л.

яйця – 2 шт. (2 жовтки + 1 білок)

борошно – 320-480 г

крохмаль – 2 ст. л.

сметана – 125 мл

какао-порошок – 1 ст. л.

113013144

Приготування:

Замісіть тісто, як у попередньому рецепті, та охолодіть під плівкою впродовж  30 хвилин. Потім розкачайте його на ковбаску діаметром 3-4 см. Поділіть її на однакові шматочки та скатайте з них кульки.

Пластикову пляшку занурюйте горлечком у воду, а потім – у какао. Притисніть горлечко зверху до колобка з тіста, занурюючи його на 1 см углиб.

Продовжуйте формувати печериці, занурюючи далі пляшку тільки в какао-порошок! Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 180°C упродовж 15 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму