Печиво «Печериці» від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати легендарне печиво «Грибочки». А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом не менш смачного печива «Печериці» з того же самого тіста.

Інгредієнти:

вершкове масло – 200 г

цукор – 200 г

ванільний цукор – 1 ч. л.

сіль – ¼ ч. л.

сода – 1 ч. л.

яйця – 2 шт. (2 жовтки + 1 білок)

борошно – 320-480 г

крохмаль – 2 ст. л.

сметана – 125 мл

какао-порошок – 1 ст. л.

113013144

Приготування:

Замісіть тісто, як у попередньому рецепті, та охолодіть під плівкою впродовж  30 хвилин. Потім розкачайте його на ковбаску діаметром 3-4 см. Поділіть її на однакові шматочки та скатайте з них кульки.

Пластикову пляшку занурюйте горлечком у воду, а потім – у какао. Притисніть горлечко зверху до колобка з тіста, занурюючи його на 1 см углиб.

Продовжуйте формувати печериці, занурюючи далі пляшку тільки в какао-порошок! Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 180°C упродовж 15 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити