Пісочне печиво від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Алла Ковальчук розповіла, як приготувати пісочне печиво для шоколадної ковбаси, сирної ковбаси та медових кульок.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати пісочне печиво

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 400 г
  • гречане борошно – 200 г
  • вершкове масло – 300 г
  • яєчні жовтки – 3 шт.
  • сметана – 3 ст. л.
  • цукор  – 150 г
  • сіль – 1/3 ч. л.

рецепт песочного печенья от Аллы Ковальчук, рецепт приготовления песочного печенья, как приготовить песочное печенье, состав песочного печенья, как приготовить песочное печенье пошагово

Приготування:

Масло кімнатної температури змішайте з подрібненим цукром. Додайте яєчні жовтки та сметану.

В окремій мисці змішайте пшеничне та гречане борошно з сіллю. Додайте цю суміш до масла та замісіть тісто.

Розділіть його на 2 однакові частини. Зробіть з них коржики, загорніть їх у харчову плівку та покладіть у холодильник на 30 хвилин.

Кожен шматок тіста розкачайте на аркуші пергаменту на пласт розмірами 25х25 см. Товщина пласта – 5 мм.

Перенесіть тісто на деко та розріжте його на квадрати розмірами 5х5 см. Випікайте 15 хвилин за температури 200°C. Охолодіть.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити