Пісочне печиво від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати пісочне печиво для шоколадної ковбаси, сирної ковбаси та медових кульок.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати пісочне печиво

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 400 г
  • гречане борошно – 200 г
  • вершкове масло – 300 г
  • яєчні жовтки – 3 шт.
  • сметана – 3 ст. л.
  • цукор  – 150 г
  • сіль – 1/3 ч. л.

рецепт песочного печенья от Аллы Ковальчук, рецепт приготовления песочного печенья, как приготовить песочное печенье, состав песочного печенья, как приготовить песочное печенье пошагово

Приготування:

Масло кімнатної температури змішайте з подрібненим цукром. Додайте яєчні жовтки та сметану.

В окремій мисці змішайте пшеничне та гречане борошно з сіллю. Додайте цю суміш до масла та замісіть тісто.

Розділіть його на 2 однакові частини. Зробіть з них коржики, загорніть їх у харчову плівку та покладіть у холодильник на 30 хвилин.

Кожен шматок тіста розкачайте на аркуші пергаменту на пласт розмірами 25х25 см. Товщина пласта – 5 мм.

Перенесіть тісто на деко та розріжте його на квадрати розмірами 5х5 см. Випікайте 15 хвилин за температури 200°C. Охолодіть.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити