Рієт від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати ніжну, кремову закуска з качиного м’яса – справжній французький рійєт.

Інгредієнти:

качка – 2 гомілки, 2 стегна та 2 крила

апельсин – 1 шт.

гілочки чебрецю – 3 шт.

лаврове листя – 2 шт.

чорний мелений перець – 1 ч. л.

сіль – 2 ст. л.

коньяк – 1,5 ст. л.

maxresdefault

Приготування:

Підготуйте качку так, як у попередньому рецепті, тільки жир не викидайте – він знадобиться.

Розберіть качку на частини: гомілки, стегна, крила та грудинку. Грудинку відкладіть для шашлику.

Із шматочків качки зніміть шкірку. Шкірку та качиний жир дрібно наріжте, покладіть у сотейник та виварюйте впродовж 5 хвилин.

Шматочки качки викладіть у форму, додайте заздалегідь зварений качиний бульйон, коньяк, чебрець, лаврове листя та 1/3 витопленого зі шкірок качиного жиру.

Накрийте форму фольгою та запікайте за температури 180°C 1,5-2 годин.

Після цього – охолодіть м’ясо, розберіть його на волокна та посоліть. Додайте половину жиру, що залишився та перемішайте. Масу викладіть у формочки та залийте залишками жиру.

Video: Риет из утки от Аллы Ковальчук

Смотрите рецепт изысканного ресторанного блюда на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік