Рієт від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати ніжну, кремову закуска з качиного м’яса – справжній французький рійєт.

Інгредієнти:

качка – 2 гомілки, 2 стегна та 2 крила

апельсин – 1 шт.

гілочки чебрецю – 3 шт.

лаврове листя – 2 шт.

чорний мелений перець – 1 ч. л.

сіль – 2 ст. л.

коньяк – 1,5 ст. л.

maxresdefault

Приготування:

Підготуйте качку так, як у попередньому рецепті, тільки жир не викидайте – він знадобиться.

Розберіть качку на частини: гомілки, стегна, крила та грудинку. Грудинку відкладіть для шашлику.

Із шматочків качки зніміть шкірку. Шкірку та качиний жир дрібно наріжте, покладіть у сотейник та виварюйте впродовж 5 хвилин.

Шматочки качки викладіть у форму, додайте заздалегідь зварений качиний бульйон, коньяк, чебрець, лаврове листя та 1/3 витопленого зі шкірок качиного жиру.

Накрийте форму фольгою та запікайте за температури 180°C 1,5-2 годин.

Після цього – охолодіть м’ясо, розберіть його на волокна та посоліть. Додайте половину жиру, що залишився та перемішайте. Масу викладіть у формочки та залийте залишками жиру.

Video: Риет из утки от Аллы Ковальчук

Смотрите рецепт изысканного ресторанного блюда на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити