Рулет на згущеному молоці від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ліза Глинська відкрила дивовижні секрети приготування ніжного, м’якенького, улюбленого з самого дитинства – рулету на згущеному молоці

Інгредієнти:

  • згущене молоко – 500 г
  • яйця – 2 шт.
  • сіль – 2 г
  • сода – 1/3 ч. л.
  • борошно – 160 г
  • вершкове масло – 70 г
  • лимони – 2 шт. + 1 ч. л. соку
  • яблуко – 1 шт.
  • цукор – 100 г
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • чорний  шоколад – 100 г
  • вершки – 20 мл

 

Приготування:

  1. Згущене молоко з яйцями збийте міксером упродовж 3-4 хвилин. Вершкове масло розтопіть на паровій бані та охолодіть до кімнатної температури.
  2. Додайте масло до згущеного молока з яйцями та перемішайте до однорідності. Додайте соду, гашену соком лимона, просіяне борошно з сіллю та знову перемішайте.
  3. Деко застеліть пергаментом. Вилийте тісто на деко шаром товщиною 0,5 см. Випікайте 12-15 хвилин у заздалегідь розігрітій до 180°C духовці.
  4. Корж перекладіть на рушник та зніміть пергамент. Скрутіть з коржа рулет разом з рушником та залиште на 10-15 хвилин.
  5. Лимони обдайте окропом, зніміть цедру та вичавте сік.
  6. Яблуко обчистіть від шкірки, вийміть кісточки та наріжте на кубики розмірами 2 на 2 см. Подрібніть їх у блендері з соком і цедрою та перекладіть у сотейник.
  7. Додайте цукор, крохмаль і перемішайте.
  8. Проваріть на середньому вогні 3 хвилини, постійно помішуючи. Затягніть харчовою плівкою по поверхні начинки та залиште на столі на 20 хвилин.
  9. Розкрутіть рулет. Нанесіть на нього начинку шаром товщиною 2 мм, відступаючи від країв 1-1,5 см. Щільно скрутіть рулет.
  10. Загорніть його в харчову плівку.
  11. Змішайте згущене молоко і вершки. Нагрівайте, періодично помішуючи, впродовж 4-5 хвилин на паровій бані. Дрібно поріжте шоколад та додайте половину до згущеного молока з вершками. Перемішайте та залиште до розчинення шоколаду, періодично помішуючи.
  12. Зніміть суміш з вогню та додайте шоколад, що залишився. Знову перемішайте. Додайте холодне вершкове масло, перемішайте та охолодіть до температури тіла.
  13. З рулету зніміть харчову плівку. Перекладіть його на решітку швом униз. Нанесіть на рулет глазур рівномірним шаром.
  14. Поставте десерт у холодильник на годину.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019