Шпроти від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Блискучі та духмяні – кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати ваші улюблені домашні шпроти у густому масляному соусі.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

сіль – ½ ч. л.

цукор – ½ ч. л.

горошини духмяного перцю – 7 шт.

лаврове листя – 2 шт.

олія – 60 мл

листя чорного чаю – 1 ст. л.

чорнослив – 5 шт.

цибулеве лушпиння з 5 цибулин

shproty-iz-mojvy-v-kastryule

Приготування:

Разморозьте рибу наполовину. Відріжте хвіст і плавники. Розріжте живіт, відріжте голову і видаліть її разом з нутрощами та хребтом. Серветкою зітріть з внутрішнього боку риби чорну плівку. Промийте мойву.

Заваріть чай. Замочіть у воді цибулеве лушпиння. Викладіть мойву в форму. Додайте лаврове листя, горошини чорного перцю та скибочки чорносливу. Залийте рибу олією та чаєм.

Додайте цукру та солі. Викладіть зверху на рибу цибулеве лушпиння.

Накрийте форму фольгою та поставте в духовку за температури 200°C на 20 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)