Шпроти від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Блискучі та духмяні – кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати ваші улюблені домашні шпроти у густому масляному соусі.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

сіль – ½ ч. л.

цукор – ½ ч. л.

горошини духмяного перцю – 7 шт.

лаврове листя – 2 шт.

олія – 60 мл

листя чорного чаю – 1 ст. л.

чорнослив – 5 шт.

цибулеве лушпиння з 5 цибулин

shproty-iz-mojvy-v-kastryule

Приготування:

Разморозьте рибу наполовину. Відріжте хвіст і плавники. Розріжте живіт, відріжте голову і видаліть її разом з нутрощами та хребтом. Серветкою зітріть з внутрішнього боку риби чорну плівку. Промийте мойву.

Заваріть чай. Замочіть у воді цибулеве лушпиння. Викладіть мойву в форму. Додайте лаврове листя, горошини чорного перцю та скибочки чорносливу. Залийте рибу олією та чаєм.

Додайте цукру та солі. Викладіть зверху на рибу цибулеве лушпиння.

Накрийте форму фольгою та поставте в духовку за температури 200°C на 20 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму