Пиріг Ноктюрн (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пиріг "Ноктюрн" з мандаринами порадує будь-якого ласуна і не тільки
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця3 шт
Творог750 г
Лимон (цедра)1 шт
Розпушувач для тіста1.50 ч.л.
Борошно2.50 стакан
Масло (для тіста)100 г
Масло100 г
Яєчні жовтки (для тіста)2 шт
Творог (для тіста)200 г
Сметана250 г
Цукор100 г
Мандарини5 шт
Додати в список покупок

Готуємо тісто для пирога

Сир збиваємо з жовтками, додаємо вершкове масло і просіяне борошно, змішане з розпушувачем. В кінці кладемо лимонну цедру.

Готуємо начинку для пирога

  1. Сир збиваємо з яйцями, кладемо вершкове масло, сметану, цукор і мандаринову цедру.
  2. Мандарини очищаємо від білих плівок і перегородок, невелику частину відкладаємо, а решту додаємо в начинку.
    приготування пирога

Готуємо пиріг

  1. Більшу частину тіста розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо за формою денця форми для випічки.
  2. Денце форми змащуємо вершковим маслом, укладаємо на нього тісто і поміщаємо в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин.
  3. В цей час бортики форми змащуємо маслом і формуємо з тіста боки пирога. Через 10 хвилин дістаємо денце пирога з духовки і охолоджуємо.
  4. Збираємо форму і шматочками тіста з’єднуємо денце з бортиками.
  5. Заливаємо начинку. Зверху викладаємо відкладені мандарини та запікаємо пиріг в духовці протягом 60 хвилин.
    Щоб верх пирога не підгорів, можна накрити його фольгою, а за 15 хвилин до готовності її зняти, щоб пиріг підрум’яниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиново-творожний пиріг від Єлизавети Глинської


Пиріг Ноктюрн – відорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки
Яблучні кекси
Домашні пиріжки з гарбузом: простий рецепт
Яблучні оладки
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак
Ладу — рецепт індійських солодощів
Груші, запечені з сиром і горіхами
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки