Пиріг Ноктюрн (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Пиріг "Ноктюрн" з мандаринами порадує будь-якого ласуна і не тільки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яйця3шт
Творог750г
Лимон (цедра)1шт
Розпушувач для тіста1.50ч.л.
Борошно2.50стакан
Масло (для тіста)100г
Масло100г
Яєчні жовтки (для тіста)2шт
Творог (для тіста)200г
Сметана250г
Цукор100г
Мандарини5шт
Додати в список покупок

Готуємо тісто для пирога

Сир збиваємо з жовтками, додаємо вершкове масло і просіяне борошно, змішане з розпушувачем. В кінці кладемо лимонну цедру.

Готуємо начинку для пирога

  1. Сир збиваємо з яйцями, кладемо вершкове масло, сметану, цукор і мандаринову цедру.
  2. Мандарини очищаємо від білих плівок і перегородок, невелику частину відкладаємо, а решту додаємо в начинку.
    приготування пирога

Готуємо пиріг

  1. Більшу частину тіста розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо за формою денця форми для випічки.
  2. Денце форми змащуємо вершковим маслом, укладаємо на нього тісто і поміщаємо в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин.
  3. В цей час бортики форми змащуємо маслом і формуємо з тіста боки пирога. Через 10 хвилин дістаємо денце пирога з духовки і охолоджуємо.
  4. Збираємо форму і шматочками тіста з’єднуємо денце з бортиками.
  5. Заливаємо начинку. Зверху викладаємо відкладені мандарини та запікаємо пиріг в духовці протягом 60 хвилин.
    Щоб верх пирога не підгорів, можна накрити його фольгою, а за 15 хвилин до готовності її зняти, щоб пиріг підрум’яниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиново-творожний пиріг від Єлизавети Глинської


Пиріг Ноктюрн – відорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів