Процес приготування:
- Розтопити на водяній бані шоколад з маслом, добре перемішати
- Відокремити білки від жовтків
- Поступово вмішати в шоколадно-масляну суміш жовтки і цукрову пудру
- Збити білки з цукром в міцну піну, акуратно змішати з борошном
- Форму для випічки змастити вершковим маслом
- Змішати дві маси і заповнити сумішшю форму
- Випікати близько 60 хвилин при температурі 180 °, дати охолонути в духовці (торт не повинен сильно піднятися)
- Готуємо глазур: розтопити шоколад і додати до нього кілька ложок рослинної олії, розмішати до однорідної консистенції
- Обмазати торт розігрітим абрикосовим джемом, потім покрити глазур’ю
Читайте також: Шварцвальдський торт (Все буде добре) (відеорецепт)