Торт Захер: покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Австрійська кухняДень народження
Спекти знаменитий віденський торт за оригінальним рецептом Франца Захера не важко. До того ж, торт Захер стане справжньою прикрасою новорічного столу!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло120 г
Яйця6 шт
Борошно80 г
Гіркий шоколад120 г
Цукрова пудра100 г
Цукор-пісок2 ст.л.
Абрикосовий джем100 г
Шоколад для глазурі100 г
Рослинна олія
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Процес приготування:

  1. Розтопити на водяній бані шоколад з маслом, добре перемішати
  2. Відокремити білки від жовтків
  3. Поступово вмішати в шоколадно-масляну суміш жовтки і цукрову пудру
  4. Збити білки з цукром в міцну піну, акуратно змішати з борошном
  5. Форму для випічки змастити вершковим маслом
  6. Змішати дві маси і заповнити сумішшю форму
  7. Випікати близько 60 хвилин при температурі 180 °, дати охолонути в духовці (торт не повинен сильно піднятися)
  8. Готуємо глазур: розтопити шоколад і додати до нього кілька ложок рослинної олії, розмішати до однорідної консистенції
  9. Обмазати торт розігрітим абрикосовим джемом, потім покрити глазур’ю

Читайте також: Шварцвальдський торт (Все буде добре) (відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування
Рулет з абрикосами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму