Торт Захер: покроковий рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Спекти знаменитий віденський торт за оригінальним рецептом Франца Захера не важко. До того ж, торт Захер стане справжньою прикрасою новорічного столу!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вершкове масло120г
Яйця6шт
Борошно80г
Гіркий шоколад120г
Цукрова пудра100г
Цукор-пісок2ст.л.
Абрикосовий джем100г
Шоколад для глазурі100г
Рослинна олія
Соль0по вкусу

Процес приготування:

  1. Розтопити на водяній бані шоколад з маслом, добре перемішати
  2. Відокремити білки від жовтків
  3. Поступово вмішати в шоколадно-масляну суміш жовтки і цукрову пудру
  4. Збити білки з цукром в міцну піну, акуратно змішати з борошном
  5. Форму для випічки змастити вершковим маслом
  6. Змішати дві маси і заповнити сумішшю форму
  7. Випікати близько 60 хвилин при температурі 180 °, дати охолонути в духовці (торт не повинен сильно піднятися)
  8. Готуємо глазур: розтопити шоколад і додати до нього кілька ложок рослинної олії, розмішати до однорідної консистенції
  9. Обмазати торт розігрітим абрикосовим джемом, потім покрити глазур’ю

Читайте також: Шварцвальдський торт (Все буде добре) (відеорецепт)



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Бельгійські вафлі: рецепт
Курячі крокети
Омлет: простий рецепт
Гречаники з грибами
Жульєн з куркою і грибами
Пахлава медова
Білий глег з грушею
Ванільні вафлі
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Макаруни – рецепт печива
Кава по-східному
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)
Спагеті з морепродуктами


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити