Шварцвальдський торт (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Немецкая кухняДень рождения
Дізнайтеся, як приготувати німецький шоколадний торт з вишнями в рецепті від Алли Ковальчук!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор (для тіста)175 г
Борошно (для тіста)120 г
Вершкове масло (для тіста)40 г
Мелений мигдаль (для тіста)2 ч.л.
Розпушувач (для тіста)1 ч.л.
Кориця (для тіста)1 ч.л.
Какао (для тіста)2 ст.л.
Яйця (для тіста)8 шт.
Вода (для просочення)130 г
Цукор (для просочення)90 г
Ванільний цукор (для просочення)1 ч.л.
Вишневий ликер (для просочення)2 ст.л.
Вишневий сік160 мл
Вишня б/к500 г
Вершки 30%700 мл
Цукрова пудра100 г
Крохмаль1 ч.л.
Цукор3 ст.л.
Лимонний сік1 ст.л.
Бадьян1 шт
Коктейльна вишня за смаком
Тертий шоколад за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати бісквіт для шварцвальдського торта

  1. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з дрібкою солі в круту піну. Жовтки збиваємо з цукром
  2. Змішуємо всі сухі інгредієнти
  3. В розтерті жовтки додаємо білки (2/3 від загальної маси) і починаємо невеликими порціями всипати борошно. Вмішуємо інші білки
  4. Вершкове масло розтоплюємо й акуратно, по стінці, вливаємо в тісто
  5. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, виливаємо в форму тісто й випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 45 хвилин

Важливо: протягом перших 15 хвилин після початку випікання залишаємо дверцята духовки злегка прочиненими, щоб в ній стабілізувалася температура

Як приготувати просочення для шварцвальдського торта

Воду нагріваємо з цукром, знімаємо з вогню і, коли просочення охолоне, додаємо лікер

Як приготувати вишневий крем для шварцвальдського торта

  1. Крохмаль розводимо з трьома столовими ложками вишневого соку. Решту соку доводимо до кипіння, додаємо цукор, лимонний сік і зірочку бадьяна
  2. Після того, як сироп покипить хвилину, дістаємо бадьян, додаємо розведений крохмаль і вишню
  3. Коли крем загусне, знімаємо його з вогню. Додаємо трохи лікеру для аромату. Вершки збиваємо з цукровою пудрою

Як збирати шварцвальдський торт

Готовий бісквіт дістаємо з форми й охолоджуємо

Після розрізаємо бісквіт уздовж на три частини і кожну просочуємо просоченням

На нижній шар викладаємо вершки і вишню. Накриваємо другим коржем, покриваємо його вершками і накриваємо третім коржем

Покриваємо торт вершками, включаючи боки. Присипаємо торт тертим шоколадом, прикрашаємо трояндочками зі збитих вершків і коктейльними вишеньками. Даємо настоятися торту протягом 12 годин

Читайте також: Торт «Дамські пальчики» класичний рецепт 

Як приготувати шварцвальдський торт: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці