Шварцвальдський торт (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Німецька кухняДень народження
Дізнайтеся, як приготувати німецький шоколадний торт з вишнями в рецепті від Алли Ковальчук!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор (для тіста)175 г
Борошно (для тіста)120 г
Вершкове масло (для тіста)40 г
Мелений мигдаль (для тіста)2 ч.л.
Розпушувач (для тіста)1 ч.л.
Кориця (для тіста)1 ч.л.
Какао (для тіста)2 ст.л.
Яйця (для тіста)8 шт.
Вода (для просочення)130 г
Цукор (для просочення)90 г
Ванільний цукор (для просочення)1 ч.л.
Вишневий ликер (для просочення)2 ст.л.
Вишневий сік160 мл
Вишня б/к500 г
Вершки 30%700 мл
Цукрова пудра100 г
Крохмаль1 ч.л.
Цукор3 ст.л.
Лимонний сік1 ст.л.
Бадьян1 шт
Коктейльна вишня за смаком
Тертий шоколад за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати бісквіт для шварцвальдського торта

  1. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з дрібкою солі в круту піну. Жовтки збиваємо з цукром
  2. Змішуємо всі сухі інгредієнти
  3. В розтерті жовтки додаємо білки (2/3 від загальної маси) і починаємо невеликими порціями всипати борошно. Вмішуємо інші білки
  4. Вершкове масло розтоплюємо й акуратно, по стінці, вливаємо в тісто
  5. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, виливаємо в форму тісто й випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 45 хвилин

Важливо: протягом перших 15 хвилин після початку випікання залишаємо дверцята духовки злегка прочиненими, щоб в ній стабілізувалася температура

Як приготувати просочення для шварцвальдського торта

Воду нагріваємо з цукром, знімаємо з вогню і, коли просочення охолоне, додаємо лікер

Як приготувати вишневий крем для шварцвальдського торта

  1. Крохмаль розводимо з трьома столовими ложками вишневого соку. Решту соку доводимо до кипіння, додаємо цукор, лимонний сік і зірочку бадьяна
  2. Після того, як сироп покипить хвилину, дістаємо бадьян, додаємо розведений крохмаль і вишню
  3. Коли крем загусне, знімаємо його з вогню. Додаємо трохи лікеру для аромату. Вершки збиваємо з цукровою пудрою

Як збирати шварцвальдський торт

Готовий бісквіт дістаємо з форми й охолоджуємо

Після розрізаємо бісквіт уздовж на три частини і кожну просочуємо просоченням

На нижній шар викладаємо вершки і вишню. Накриваємо другим коржем, покриваємо його вершками і накриваємо третім коржем

Покриваємо торт вершками, включаючи боки. Присипаємо торт тертим шоколадом, прикрашаємо трояндочками зі збитих вершків і коктейльними вишеньками. Даємо настоятися торту протягом 12 годин

Читайте також: Торт «Дамські пальчики» класичний рецепт 

Як приготувати шварцвальдський торт: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза
Десерт із айви
Бісквіт горіховий з грушево-рисовою начинкою
Айва, фарширована горіхами
Ведмедик Барні: рецепт приготування в домашніх умовах

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви