Як приготувати рогалики з мармеладом: покроковий рецепт
1. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, цукром і сіллю. Відправляємо масло і перемішуємо, додаємо сир і яйце.
2. Замішуємо м’яке тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.
3. Потім тісто розгортаємо в тонкий пласт, вирізаємо з нього довгі трикутники (12-14 см), на широку сторону трикутника викладаємо мармелад і загортаємо рогалики.
4. Пергаментний папір змащуємо маслом, викладаємо на нього рогалики, змащуємо їх яєчним жовтком і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці до рум’яності (10-15 хвилин).
Читайте також: Горіхові рогалики