Відкритий пиріг з чорносливом та горіхами (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Горіховий пиріг дуже ситний, тому якщо у вас невелика сім’я, без вагань діліть кількість інгредієнтів навпіл. Рецепт перевірений на кухні Smachno.ua

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно (для тіста)200г
Масло (для тіста)100г
Яйця (для тіста)2шт
Цукор (для тіста)100г
Мелений імбир0.50ч.л.
Мед2ст.л.
Чорнослив б/к200г
Волоські горіхи200г
Лікер100мл
Жирні вершки240мл
Яйця2шт
Цукрова пудра2ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати відкритий пиріг — фоторецепт

 рецепт приготовления открытого пирога с фото

Продукти для приготування відкритого пирога

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 1

1. Борошно просіюємо та змішуємо з дрібкою імбиру

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 2

2. Додаємо охолоджене масло

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 3

3. Руками перетираємо масло с борошном до крихти

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 4

4. Взбиваємо яйця з цукром

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 5

5. Додаємо яєчну суміш в тісто

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 6

6. Замішуємо м’яке тісто (якщо потрібно, додаємо ще борошна)

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 7

7. Розкатуємо тісто між листами пергаменту та вирізаємо дно пирога

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 8

8. Викладаємо його в форму

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 9

9. Робимо з обрізків тіста бортики пирога

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 10

10. По всій поверхні коржа робимо проколи вилкою, накриваємо пергаментов та засипаємо квасолею

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 11

11. Вирізаємо з залишків тіста сердечки. Випікаємо корж та сердечки в розігрітій до 180° С духовці до рум’яності

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 12

12. Заливаємо чорнослив лікером та заливаємо на 2 години

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 13

13. Змащуємо готовий холодний корж медом

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 14

14. Викладаємо чорнослив та рублені горіхи

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 15

15. Взбиваємо яйця з цукровою пудрою

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 16

16. Додаємо вершки та продовжуємо взбивати

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 17

17. Заливаємо все яєчною сумішшю

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 18

18. Прикрашаємо сердечками

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 19

19. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180° С духовці, поки верх пирога не підрум’яниться

 рецепт приготовления открытого пирога с фото

Відкритий пиріг з чорносливом та горіхами готовий!

Пиріг пекла та фотографувала Інна Карнаухова



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити