Відкритий пиріг з чорносливом та горіхами (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Горіховий пиріг дуже ситний, тому якщо у вас невелика сім’я, без вагань діліть кількість інгредієнтів навпіл. Рецепт перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно (для тіста)200 г
Масло (для тіста)100 г
Яйця (для тіста)2 шт
Цукор (для тіста)100 г
Мелений імбир0.50 ч.л.
Мед2 ст.л.
Чорнослив б/к200 г
Волоські горіхи200 г
Лікер100 мл
Жирні вершки240 мл
Яйця2 шт
Цукрова пудра2 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати відкритий пиріг — фоторецепт

 рецепт приготовления открытого пирога с фото

Продукти для приготування відкритого пирога

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 1

1. Борошно просіюємо та змішуємо з дрібкою імбиру

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 2

2. Додаємо охолоджене масло

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 3

3. Руками перетираємо масло с борошном до крихти

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 4

4. Взбиваємо яйця з цукром

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 5

5. Додаємо яєчну суміш в тісто

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 6

6. Замішуємо м’яке тісто (якщо потрібно, додаємо ще борошна)

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 7

7. Розкатуємо тісто між листами пергаменту та вирізаємо дно пирога

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 8

8. Викладаємо його в форму

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 9

9. Робимо з обрізків тіста бортики пирога

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 10

10. По всій поверхні коржа робимо проколи вилкою, накриваємо пергаментов та засипаємо квасолею

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 11

11. Вирізаємо з залишків тіста сердечки. Випікаємо корж та сердечки в розігрітій до 180° С духовці до рум’яності

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 12

12. Заливаємо чорнослив лікером та заливаємо на 2 години

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 13

13. Змащуємо готовий холодний корж медом

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 14

14. Викладаємо чорнослив та рублені горіхи

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 15

15. Взбиваємо яйця з цукровою пудрою

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 16

16. Додаємо вершки та продовжуємо взбивати

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 17

17. Заливаємо все яєчною сумішшю

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 18

18. Прикрашаємо сердечками

 рецепт приготовления открытого пирога с фото шаг 19

19. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180° С духовці, поки верх пирога не підрум’яниться

 рецепт приготовления открытого пирога с фото

Відкритий пиріг з чорносливом та горіхами готовий!

Пиріг пекла та фотографувала Інна Карнаухова

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
Гарбузовий чізкейк
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)
Пиріг з гарбуза
5 кращих десертів на День подяки
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)