Шоколадний торт за рецептом Ерни Кефер (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2019
Кондитер зі Швейцарії Ерна Кефер відома своїми десертами не тільки в рідному містечку Шлат, а й у всьому світі. Унікальність рецептів Ерни в тому, що вона вдало поєднує древні традиції та сучасні напрями в кулінарії. Тетяна Литвинова розкриває рецепт десерту, з якого й почалася успішна кар’єра Ерни
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яєчні жовтки4 шт
Гаряча вода4 ст.л.
Цукор125 г
Борошно50 г
Крохмаль50 г
Какао-порошок30 г
Розпушувач11 г
Жарений мелений фундук30 г
Яєчні білки2 шт
Амаретто1 ст.л.
Цукрова пудра (для глазуру)125 г
Яєчні білки (для глазуру)2 шт
Темний шоколад (для глазуру)20 г
Масло (для глазуру)20 г
Мигдальный лікер або Амаретто (для глазуру)1 ст.л
Масло (для крема)150 г
Вершки 30% (для крема)100 г
Чорний шоколад (для стружки)150 г
Ванільнаа пудра в пакетиках за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати шоколадний торт — покроковий рецепт

  1. Ставимо духовку на розігрів до 190°С
  2. Взбиваємо жовтки добіла. Додаємо половину цукру та, коли жовтки змішаються з цукром, вливаємо окріп. Додаємо ванільний цукор та знову взбиваємо. Додаємо попередньо просіяне борошно, кукурудзяний крохмаль, какао-порошо та розпушувач.
  3. Взбиваємо холодні яєчні білки в круту піну. Кладемо цукор, що залишився, взбиваємо та обережно додаємо смажений фундук
  4. До основного тіста додаємо амарето. Перемішуємо, кладемо 2 столові ложки взбитих білків, знову перемішуємо та тільки після цього порціями вводимо білки, що залишилися.
  5. Наливаємо тісто в форму діаметром 24 см та випікаємо біля 15 хвилин.
  6. Залишаємо бісквіт охолоджуватися
  7. Тм часом готуємо глазур: білки взбиваємо в легку піну та ставимо на парову банню
  8. Додаємо шоколад та масло (20 г). Розтоплюємо, знімаємо з парової бані та перемішуємо, доки суміш не охолоне
  9. Потім додаємо цукрову пудру, мигдальний лікер чи амарето
  10. Тепер робимо крем: взбиваємо розтоплене масло добіла, охолоджуємо та поступово додаємо холодні вершки. Взбиваємо до стійких піків.
  11. Шоколад для стружки розтоплюємо на паровій бані, наливаємо в одноразовий стаканчик та заморожуємо. Зрізаємо стаканчик та нарізаємо шоколад тонкою стружкою. Бісквіт розрізаємо на 2 частини. Добре змащуємо коржі глазурью, зверху прикрашаємо торт кремом та посипаємо шоколадною стружкою

Читайте також: «Дамські пальчики» рецепт

Як приготувати шоколадний торт — відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік