Шоколадний торт за рецептом Ерни Кефер (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2019
Кондитер зі Швейцарії Ерна Кефер відома своїми десертами не тільки в рідному містечку Шлат, а й у всьому світі. Унікальність рецептів Ерни в тому, що вона вдало поєднує древні традиції та сучасні напрями в кулінарії. Тетяна Литвинова розкриває рецепт десерту, з якого й почалася успішна кар’єра Ерни
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яєчні жовтки4 шт
Гаряча вода4 ст.л.
Цукор125 г
Борошно50 г
Крохмаль50 г
Какао-порошок30 г
Розпушувач11 г
Жарений мелений фундук30 г
Яєчні білки2 шт
Амаретто1 ст.л.
Цукрова пудра (для глазуру)125 г
Яєчні білки (для глазуру)2 шт
Темний шоколад (для глазуру)20 г
Масло (для глазуру)20 г
Мигдальный лікер або Амаретто (для глазуру)1 ст.л
Масло (для крема)150 г
Вершки 30% (для крема)100 г
Чорний шоколад (для стружки)150 г
Ванільнаа пудра в пакетиках за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати шоколадний торт — покроковий рецепт

  1. Ставимо духовку на розігрів до 190°С
  2. Взбиваємо жовтки добіла. Додаємо половину цукру та, коли жовтки змішаються з цукром, вливаємо окріп. Додаємо ванільний цукор та знову взбиваємо. Додаємо попередньо просіяне борошно, кукурудзяний крохмаль, какао-порошо та розпушувач.
  3. Взбиваємо холодні яєчні білки в круту піну. Кладемо цукор, що залишився, взбиваємо та обережно додаємо смажений фундук
  4. До основного тіста додаємо амарето. Перемішуємо, кладемо 2 столові ложки взбитих білків, знову перемішуємо та тільки після цього порціями вводимо білки, що залишилися.
  5. Наливаємо тісто в форму діаметром 24 см та випікаємо біля 15 хвилин.
  6. Залишаємо бісквіт охолоджуватися
  7. Тм часом готуємо глазур: білки взбиваємо в легку піну та ставимо на парову банню
  8. Додаємо шоколад та масло (20 г). Розтоплюємо, знімаємо з парової бані та перемішуємо, доки суміш не охолоне
  9. Потім додаємо цукрову пудру, мигдальний лікер чи амарето
  10. Тепер робимо крем: взбиваємо розтоплене масло добіла, охолоджуємо та поступово додаємо холодні вершки. Взбиваємо до стійких піків.
  11. Шоколад для стружки розтоплюємо на паровій бані, наливаємо в одноразовий стаканчик та заморожуємо. Зрізаємо стаканчик та нарізаємо шоколад тонкою стружкою. Бісквіт розрізаємо на 2 частини. Добре змащуємо коржі глазурью, зверху прикрашаємо торт кремом та посипаємо шоколадною стружкою

Читайте також: «Дамські пальчики» рецепт

Як приготувати шоколадний торт — відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 неймовірно смачних десертів з моркви
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею