Пампухи з фруктами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Якщо нарізати будь-який фрукт скибочками, занурити в тісто і підсмажити, вийдуть смачні пампухи!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно250г
Дріжджі0.50ч.л.
Олія200г
Яєчний білок1шт
Фрукти400г
Цукрова пудраза смаком

Готуємо тісто

Просіяне борошно насипаємо в миску, робимо поглиблення і вливаємо олію. Дріжджі розводимо в 1/4 склянки теплої води і додаємо в борошно.

Суміш поступово розводимо теплою водою до утворення однорідної маси, так, щоб вона тягнулася. В окремій мисці виделкою збиваємо білок 1 хвилину і додаємо до тіста. Залишаємо його на 2 години.

Готуємо фрукти

Фрукти миємо, очищаємо від шкірки та кісточок, обсушуємо паперовими рушниками. Нарізаємо або ділимо фрукти на скибочки, занурюємо в тісто і відразу викладаємо в гарячу олію. Коли пончики додадуть в обсязі і підрум’яняться, виймаємо їх і кладемо на паперові рушники.

Готові пончики посипаємо цукровою пудрою і подаємо ще гарячими.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)
Печені яблука в мультиварці
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити