Пампухи з фруктами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Якщо нарізати будь-який фрукт скибочками, занурити в тісто і підсмажити, вийдуть смачні пампухи!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно250 г
Дріжджі0.50 ч.л.
Олія200 г
Яєчний білок1 шт
Фрукти400 г
Цукрова пудра за смаком
Додати в список покупок

Готуємо тісто

Просіяне борошно насипаємо в миску, робимо поглиблення і вливаємо олію. Дріжджі розводимо в 1/4 склянки теплої води і додаємо в борошно.

Суміш поступово розводимо теплою водою до утворення однорідної маси, так, щоб вона тягнулася. В окремій мисці виделкою збиваємо білок 1 хвилину і додаємо до тіста. Залишаємо його на 2 години.

Готуємо фрукти

Фрукти миємо, очищаємо від шкірки та кісточок, обсушуємо паперовими рушниками. Нарізаємо або ділимо фрукти на скибочки, занурюємо в тісто і відразу викладаємо в гарячу олію. Коли пончики додадуть в обсязі і підрум’яняться, виймаємо їх і кладемо на паперові рушники.

Готові пончики посипаємо цукровою пудрою і подаємо ще гарячими.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький