Глазуровані пончики (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Солодка мрія, яку дуже легко здійснити! Глазуровані пончики: рецепт з цукровою пудрою і какао!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко1 стакан
Дріжджі сухі3 ст. л.
Борошно пшеничне2 стакани
Цукор2 ст. л.
Масло вершкове3 ст. л.
Яєчні жовтки3 шт.
Ванільна есенція за смаком
Сіль за смаком
Для глазурі:
Цукрова пудра за смаком
Какао за смаком
Молоко за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати глазуровані пончики

Приготуванння тіста для пончиків

  1. Для опари дріжджі (2 ст. л.) викладаємо в невелику мисочку. Нагріваємо молоко. Додаємо до дріжджів 3/4 склянки молока, перемішуємо і всипаємо борошно (3 ст.л.). Добре перемішуємо опару, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 30 хвилин.
  2. У блендері збиваємо залишки молока, залишки дріжджів, цукор і сіль. Додаємо вершкове масло кімнатної температури, жовтки і три краплі ванільної есенції.
  3. Вливаємо опару і поступово вводимо половину склянки борошна. Так додаємо все борошно: коли тісто перестане липнути до рук і стінок комбайна, воно готове.
  4. Викладаємо тісто в миску, запаковуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 1-2 години.

Приготування глазурі для пончиків

  • Для цукрової глазурі 2 склянки цукрової пудри змішуємо з молоком (150 мл).
  • Для шоколадної глазурі змішуємо какао з молоком. Додаємо цукрову пудру.

Приготування пончиків

  1. Деко застилаємо пергаментним папером і посипаємо борошном.
  2. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 2,5 см. Вирізаємо з тіста кільця діаметром 6-7 см. Потім робимо в кожному пончику отвір посередині.
  3. Накриваємо деко харчовою плівкою і залишаємо на 30 хвилин (пончики повинні піднятися удвічі).
  4. У каструлі з товстим дном або фритюрниці розігріваємо велику кількість рослинної олії (приблизно 4 см заввишки).
  5. У розігріту олію викладаємо пончики і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Потім кладемо пончик в цукрову або шоколадну глазур і викладаємо на металеву решітку, щоб стекла зайва глазур.

Читайте також: глазур для торта.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці