Пончики на кефірі нашвидкоруч


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Що можна приготувати із залишків кефіру, борошна, яйця і масла? Звичайно, багато різних і смачних страв. Але найсмачнішими та швидкими все ж залишаються пончики

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Кефір200мл
Яйце1шт
Цукор4ст.л.
Олія1склянка
Ваніліндрібка
Вершкове масло50г
Борошно400г
Розпушувач1ч.л.
Додати в список покупок

Як швидко приготувати пончики

  1. Розтоплюємо масло до кімнатної температури, а потім змішуємо до однорідної маси з яйцем і цукром.
  2. Готуємо тісто: додаємо в суміш борошно, ванілін і розпушувач. Борошна буде досить, коли ви побачите, що тісто більше не прилипає до рук.
  3. Ставимо скoвоpoдy з олією нaгpіватися. Присипавши стіл борошном, розгортаємо тісто завтовшки близько 1 см, а за допомогою двох різних склянок вирізаємо кружечки, які і стануть пончиками.
  4. Обсмажуємо пончики з двох боків до рум’яного кольору, знімаємо зі сковороди та паперовими серветками знімаємо надлишки жиру.

Пончики подаємо теплими, присипавши цукровою пудрою.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Конфітюр з полуниці
Окрошка на сироватці
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Полуничний смузі
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити