Пончики на кефірі нашвидкоруч

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Що можна приготувати із залишків кефіру, борошна, яйця і масла? Звичайно, багато різних і смачних страв. Але найсмачнішими та швидкими все ж залишаються пончики
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кефір200 мл
Яйце1 шт
Цукор4 ст.л.
Олія1 склянка
Ванілін дрібка
Вершкове масло50 г
Борошно400 г
Розпушувач1 ч.л.
Додати в список покупок

Як швидко приготувати пончики

  1. Розтоплюємо масло до кімнатної температури, а потім змішуємо до однорідної маси з яйцем і цукром.
  2. Готуємо тісто: додаємо в суміш борошно, ванілін і розпушувач. Борошна буде досить, коли ви побачите, що тісто більше не прилипає до рук.
  3. Ставимо скoвоpoдy з олією нaгpіватися. Присипавши стіл борошном, розгортаємо тісто завтовшки близько 1 см, а за допомогою двох різних склянок вирізаємо кружечки, які і стануть пончиками.
  4. Обсмажуємо пончики з двох боків до рум’яного кольору, знімаємо зі сковороди та паперовими серветками знімаємо надлишки жиру.

Пончики подаємо теплими, присипавши цукровою пудрою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму