Крем для торта: 8 рецептів для тих, хто готує вперше

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Коли тільки збираєшся готувати якийсь десерт вперше, здається, ніби це дуже складно. Насправді, кожному складному рецепту завжди є більш проста альтернатива. Розповідаємо 8 рецептів кремів для тортів, які готуються на раз-два
Зберегти в кулінарну книгу

Класичний заварний крем для торта

Складові:

  • Молоко – 500 мл
  • Цукор – 200 г
  • Ваніль – 1 ч. Л.
  • Борошно – 50 г
  • Яєчні жовтки – 4 шт

ГОТУЄМО З НАМИ
Київський торт: рецепт покроковий

У жовтки додаємо цукор і перемішуємо до однорідності. Додаємо ваніль, борошно та знову перемішуємо. В цей же час доводимо до кипіння молоко та вливаємо його в яєчну масу, швидко перемішуючи. Краще вливати невеликими порціями, щоб жовток не згорнувся. Ставимо все на вогонь і варимо, помішуючи, поки крем не досягне бажаної густоти.

Крем масляний універсальний

Складові:

  • Вершкове масло – 1 пачка
  • Яйця – 4 шт
  • Цукор – 1 стакан
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Ваніль – дрібка

Для приготування цього крему знадобиться каструлька з товстим дном. Розбиваємо туди яйця, кладемо цукор і перемішуємо. Ставимо на вогонь і постійно помішувати — краще не відходити від плити.

Коли крем загусне, прибираємо його з вогню, перемішуємо і залишаємо остигати. Окремо збиваємо вершкове масло з цукровою пудрою і туди ж додаємо яєчну суміш і дрібку ванілі. Масляний крем готовий!

Крем зі згущеним молоком і яйцями

Складові:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Згущене молоко – 100 г
  • Жовтки – 2 шт
  • Ваніль – щіпка ванілі (або 30-50 г лікеру)

Вершкове масло дістаємо з холодильника та ставимо на сонці або розм’якшує в мікрохвильовці. Збиваємо масло зі згущеним молоком за допомогою міксера і, не припиняючи збивати, поступово додаємо яєчні жовтки. Додаємо ваніль або лікер. Крем зі згущеним молоком готовий!

Крем з згущеного молока і вершкового масла

Складові:

  • Згущене молоко – 1 банка
  • Вершкове масло – 1 пачка

Масло кімнатної температури і молоко збиваємо до однорідності – крем готовий!

Крем з манної каші

Складові:

  • Молоко – 1/2 склянки
  • Манна крупа – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Вершкове масло – 1/2 ч. л.
  • Жовток – 1 шт
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.

У сотейник наливаємо молоко і всипаємо ванільний цукор. Доводимо до кипіння вимикаємо. В цей же час змішуємо манну крупу з невеликою кількістю води, вливаємо отриману суміш в гаряче молоко і доводимо до кипіння на слабкому вогні ще раз.

Жовток ретельно розтираємо з цукром і маслом до стану пишної однорідної маси, додаємо манну кашу маленькими порціями, постійно збиваючи вінчиком – так крем буде пишним і легким.

Сир-крем «Маскарпоне»

Складові:

  • Сир жирністю не нижче 18% – 200 г
  • Вершки жирністю не нижче 33% – 200 мл

Сир двічі протираємо через сито, щоб він став схожим на густу пасту. Вливаємо в сир холодні вершки і збиваємо масу на малих обертах міксера до тих пір, поки вона не стане схожа на крем.

Крем для еклерів

Складові:

  • Яйця – 2 шт
    Цукор – 1 стакан
    Ванільний цукор – 1 ч. л.
    Молоко – 1,5 склянки
    Вершкове масло топлене – 2 ч. л.
    Борошно – 2 ч. л.

У каструлю розбиваємо яйця, додаємо борошно і змішуємо до тих пір, поки не зникнуть грудочки. В цей же час в іншу каструлю наливаємо молоко, додаємо цукор і варимо, постійно помішуючи.

Тонкою цівкою вливаємо молоко з цукром в борошняну суміш і інтенсивно помішувати дерев’яною лопаткою. Коли суміш стане схожа на крем, ставимо його на невеликий вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до загустіння.

Крем не можна доводити до кипіння

Прибираємо крем з вогню і додаємо в нього ванільний цукор і вершкове масло. Добре перемішуємо крем для еклерів і швидко охолоджуємо – ставимо каструлю з кремом в лід або дуже холодну воду.

Вершковий крем «П’ятихвилинка»

Складові:

  • Вершкове масло – 250 г
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Молоко – 100 мл
  • Ванілін – 1 пакетик

Молоко виливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь і чекаємо, поки молоко не охолоне до кімнатної температури. Додаємо в молоко цукрову пудру, масло, ванілін і збиваємо міксером до однорідності і перламутрового кольору — це приблизно 3-5 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування
Пончики Карнавал
Штоллен з марципаном
5 рецептів ароматного кексу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік