Покроковий рецепт приготування граноли
Продукти для граноли: горіхи, сухофрукти, вівсянка, мед
1. Застилаємо деко пергаментом та рівномірно викладаємо вівсянку
2. Розігріваємо духовку до 180°С та ставимо пластівці сушитися на 15 хвилин.
Щоб нічого не пригоріло, перемішуйте пластівці в духовці кожні 5 хвилин
3. Чистимо та трохи прибиваємо горіхи скалкою
4. Додаємо їх до обсушених пластівців та перемішуємо
5. Змішуємо мед з теплою водою
6. Заливаємо пластівці медовим сиропом та ретельно перемішуємо. Після викладаємо суміш на деко та відправляємо в духовку на 20-25 хвилин
Перемішуємо пластівці кожні 5 хвилин
7. Додаємо сухофрукти за декілька хвилин до готовності
Перекладаємо готову гранолу в баночку, де вона може зберігатися до 2-х тижнів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пафре з персиком (фоторецепт)