Покрокове приготування сметанника:
Крок 1. Розтопити масло; збити яйця з цукром (1 ст) і розтопленим маслом.
Крок 2. Додати сметану (200 г), соду, ванілін і борошно (можете розділити тісто на дві частини і в одну з них додати какао, щоб коржі вийшли двох кольорів).
Крок 3. Замісити тісто і вилити в змащену маслом форму.
Крок 4. Збити добре сметану (400 г) з цукром (1 склянка), поки він повністю не розчиниться.
Крок 5. Готовий корж розрізати на пласти, добре обмазати кремом, викласти один на одного і залишити для просочення на 3-5 годин.
Крок 6. Прикрасьте сметанник фруктами, шоколадом або горіхами.
Дивіться також: Як приготувати сметанник