Як приготувати печиво «Великодній кролик»
- М’яке масло збиваємо з цукром до однорідності.
- Продовжуємо збивати та додаємо спочатку одне яйце, а потім жовток.
- Тонкою цівкою вливаємо вершки і продовжуємо збивати. Додаємо сіль і ваніль.
- Борошно і крохмаль просіюємо в окрему миску і з’єднуємо з масляною масою.
- Загортаємо тісто в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на півгодини.
- В цей час розігріваємо духовку до 180 ° С. Дістаємо тісто і холодильника та розгортаємо в пласт товщиною 7 мм. Вирізаємо з тіста кроликів за допомогою спеціальної формочки або просто ножем.
- Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом і випікаємо 10 хвилин.
- Виймаємо печиво і посипаємо кольоровим цукром або поливаємо глазур’ю.
Читайте також: