Царська паска

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Назва цієї паски говорить сама за себе — ця паска царська, в захваті від неї будуть всі!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сир500 г
Яйця2 шт
Вершкове масло100 г
Сметана100 мл
Цукор100 г
Ваніль1 пакетик
Цукати, ізюм, лимонна цедра за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати царську паску

  1. Збиваємо виделкою або міксером розм’якшене вершкове масло з цукром, додаємо яйця по одному, продовжуючи збивати. Потім додаємо сметану і протертий через сито сир. Все добре вимішуємо.
  2. Каструлю з тістом ставимо на вогонь, помішуючи все дерев’яною ложкою. Як тільки маса дійде до кипіння, відразу знімаємо тісто з вогню.
  3. Додаємо ванільний цукор, цукати, родзинки, рубані горіхи, лимонну або апельсинову цедру.
  4. Збираємо форму для паски, застилаємо її складеною в кілька шарів марлею або іншою х/б тканиною, краї при цьому повинні звисати.
  5. Викладаємо у форму сирну суміш, закриваємо верх краями тканини і ставимо в холодильник під гнітом на ніч.

    Гнітом може бути банка або каструля з водою

  6. Вранці знімаємо гніт, виймаємо паску і прикрашаємо її за бажанням.

Читайте: Рецепт паски на Великдень

Якщо у вас немає пасочниці, можна викласти марлею друшляк або ситечко і поставити їх в холодильник на посуд, в яку буде стікати рідина. Зверху потрібно також придавити гнітом. Краще, щоб дно гніту збігалося по діаметру з верхом паски

Читайте також: Паска в хлібопічці

Рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму