Царська паска

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Назва цієї паски говорить сама за себе — ця паска царська, в захваті від неї будуть всі!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сир500 г
Яйця2 шт
Вершкове масло100 г
Сметана100 мл
Цукор100 г
Ваніль1 пакетик
Цукати, ізюм, лимонна цедра за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати царську паску

  1. Збиваємо виделкою або міксером розм’якшене вершкове масло з цукром, додаємо яйця по одному, продовжуючи збивати. Потім додаємо сметану і протертий через сито сир. Все добре вимішуємо.
  2. Каструлю з тістом ставимо на вогонь, помішуючи все дерев’яною ложкою. Як тільки маса дійде до кипіння, відразу знімаємо тісто з вогню.
  3. Додаємо ванільний цукор, цукати, родзинки, рубані горіхи, лимонну або апельсинову цедру.
  4. Збираємо форму для паски, застилаємо її складеною в кілька шарів марлею або іншою х/б тканиною, краї при цьому повинні звисати.
  5. Викладаємо у форму сирну суміш, закриваємо верх краями тканини і ставимо в холодильник під гнітом на ніч.

    Гнітом може бути банка або каструля з водою

  6. Вранці знімаємо гніт, виймаємо паску і прикрашаємо її за бажанням.

Читайте: Рецепт паски на Великдень

Якщо у вас немає пасочниці, можна викласти марлею друшляк або ситечко і поставити їх в холодильник на посуд, в яку буде стікати рідина. Зверху потрібно також придавити гнітом. Краще, щоб дно гніту збігалося по діаметру з верхом паски

Читайте також: Паска в хлібопічці

Рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)
Смачно і корисно: рецепти десертів з буряка
Молочна мастика
Глазуровані пончики (Все буде добре)
Пісочне тісто
Лаваш на кислому молоці
Хмиз
Торт Опера від Анетті Жернової (фоторецепт)
Десерти до чаю: 5 простих і швидких рецептів
Фруктовий торт без випічки
Шоколадний торт Альгамбра
Квасолевий торт (Все буде добре, відеорецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти