Рецепт паски на Великдень

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Цей рецепт паски на Великдень готується кілька годин, але варто витраченого на нього часу. Паски за цим рецептом, виходять дуже смачними і апетитними
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко1 л
Пресовані дріжджі150 г
Жовтки12-15 шт
Цукор0,5 кг
Сіль1 ч.л.
Борошно3 кг
Маргарин250 г
Вершкове масло100 г
Сметана (не нижче 20%)200 г
Ваніль за смаком
Родзинки за смаком
Цукати за смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт паски на Великдень

  1. Розчиняємо 100 г дріжджів в теплому молоці, додаємо збиті з половиною цукру жовтки, сіль і 1 кг борошна. Ставимо в тепле місце на 3 години.
  2. Масло і маргарин розтоплюємо, дріжджі розтираємо з 1 столовою ложкою цукру і змішуємо зі сметаною, родзинки заливаємо окропом на 1-2 хвилини, просушуємо і змішуємо з 1 столовою ложкою борошна.
  3. Через 3 години перемішуємо опару дерев’яною ложкою. Мішаємо обов’язково в одному напрямку. Потім додаємо масло, маргарин, цукор, 50 грам дріжджів зі сметаною і родзинки. Все перемішуємо, поступово вводимо борошно, що залишилося.
  4. Змащуємо руки рослинним маслом, щоб тісто не липнуло до шкіри, і вимішуємо його. Залишаємо на 1-1,5 годин. Потім обминаємо тісто і залишаємо його ще на годину.
  5. Змащуємо форми маслом. Заповнюємо їх тістом наполовину і чекаємо, поки воно не заповнить всю форму.
  6. Нагріваємо духовку до 220 °C, ставимо паски і відразу ж знижуємо температуру до 180 °C. Випікаємо 40-50 хвилин.

Читайте також:

Паска в хлібопічці

Великдень по-українськи: рецепти традиційних страв

Рецепти до Великодня 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом
Що приготувати на вихідних: 3 осінніх рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо