Рецепт паски на Великдень


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Цей рецепт паски на Великдень готується кілька годин, але варто витраченого на нього часу. Паски за цим рецептом, виходять дуже смачними і апетитними

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Молоко1л
Пресовані дріжджі150г
Жовтки12-15шт
Цукор0,5кг
Сіль1ч.л.
Борошно3кг
Маргарин250г
Вершкове масло100г
Сметана (не нижче 20%)200г
Ванільза смаком
Родзинкиза смаком
Цукатиза смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт паски на Великдень

  1. Розчиняємо 100 г дріжджів в теплому молоці, додаємо збиті з половиною цукру жовтки, сіль і 1 кг борошна. Ставимо в тепле місце на 3 години.
  2. Масло і маргарин розтоплюємо, дріжджі розтираємо з 1 столовою ложкою цукру і змішуємо зі сметаною, родзинки заливаємо окропом на 1-2 хвилини, просушуємо і змішуємо з 1 столовою ложкою борошна.
  3. Через 3 години перемішуємо опару дерев’яною ложкою. Мішаємо обов’язково в одному напрямку. Потім додаємо масло, маргарин, цукор, 50 грам дріжджів зі сметаною і родзинки. Все перемішуємо, поступово вводимо борошно, що залишилося.
  4. Змащуємо руки рослинним маслом, щоб тісто не липнуло до шкіри, і вимішуємо його. Залишаємо на 1-1,5 годин. Потім обминаємо тісто і залишаємо його ще на годину.
  5. Змащуємо форми маслом. Заповнюємо їх тістом наполовину і чекаємо, поки воно не заповнить всю форму.
  6. Нагріваємо духовку до 220 °C, ставимо паски і відразу ж знижуємо температуру до 180 °C. Випікаємо 40-50 хвилин.

Читайте також:

Паска в хлібопічці

Великдень по-українськи: рецепти традиційних страв

Рецепти до Великодня 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів