Чіпси з лаваша (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Любите чіпси, але переживаєте за своє здоров'я? Є безпечна альтернатива - спробуйте приготувати чіпси з... лаваша. За смаком вони відрізняються від картопляних, але не менш смачні

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Лаваш0.50шт
Сметана3ст.л.
Зелень (петрушка, кріп)за смаком
Карріза смаком
Сільза смаком

Як приготувати чіпси з лаваша

Продукти для приготування чіпсів з лаваша

1. Додаємо в сметану каррі, часник

2. Додаємо рубану зелень

3. Перемішуємо

В сметану можна додати тертий твердий сир і тоді чіпси з лаваша матимуть невелику гостроту. Такі чіпси особливо добрі будуть в якості закуски до пива

4. Змащуємо отриманою сумішшю лаваш

5. Залишаємо лаваш на 1-2 хвилини, щоб просочився

6. Нарізаємо лаваш ромбиками, трикутниками, смужками

7. Викладаємо шматочки лаваша на застелене пергаментом деко

8. Випікаємо при температурі 180 ° С до золотистого кольору

Чіпси готові!

Читайте також: Чіпси з баклажанів



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Манник з вишнею (фоторецепт)
Буріто з телятиною
Брауні (фоторецепт)
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Запіканка з сиром
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Дієтичні каннелоні з цибулі-порей
Дієтичний кекс в чашці за 5 хвилин
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)
Квашена капуста (фоторецепт)
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити