Як приготувати жульєн з куркою і грибами
1. Куряче філе відварюємо до готовності (варимо близько 20 хвилин після закипання). Охолоджуємо й дрібно нарізаємо.
2. Цибулю дрібно нарізаємо.
3. Гриби чистимо і дрібно нарізаємо.
4. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо гриби й смажимо до тих пір, поки не википить вся рідина (близько 10-15 хвилин).
5. Додаємо філе, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню.
6. На сухій пательні злегка обсмажуємо борошно. Додаємо вершки, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.
7. Додаємо гриби та філе, перемішуємо, знімаємо з вогню.
8. Сир натираємо на крупній тертці.
9. Викладаємо цю масу в кокотниці (невеликі жароміцні формочки з ручкою, вони бувають керамічні та металеві), посипаємо сиром
Кокотниці не потрібно накривати кришкою
10. Ставимо жульєн в духовку й запікаємо при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 30 хвилин).
Читайте також: Брускетта з помідорами й сиром