Фаршировані печериці: покроковий рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Фаршировані печериці - смачна і легка в приготуванні закуска, яка, до того ж, обов'язково сподобається гостям. Як приготувати фаршировані гриби з шинкою і сиром читайте в нашому рецепті!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Печериці12шт
Тертий сир100г
Шинка150г
Ріпчаста цибуля1шт
Солодкий перець1шт
Кінза4гілочки
Приправаза смаком

Як приготувати фаршировані гриби з шинкою і сиром

1. Печериці ретельно миємо й акуратно видаляємо ніжки. Цибулю, кінзу, солодкий перець, ніжки грибів і шинку дрібно нарізаємо. Сир натираємо на тертці

2. Напательні на середньому вогні розігріваємо олію. Обсмажуємо цибулю 4-5 хвилин до золотистого кольору. Потім додаємо рубані ніжки грибів, солодкий перець і шинку. Посипаємо приправою і обсмажуємо все разом 5 хвилин

3. Капелюшки грибів викладаємо на деко, вистелене фольгою і змащене маслом. У кожен викладаємо по 1 ст.л. начинки – повинно вийти трошки “з гіркою”.

Зверху посипаємо тертим сиром

4. Ставимо деко в духовку, розігріту до 200 градусів, запікаємо 20 хвилин. Подаємо фаршировані печериці гарячими

Читайте також: М’ясо по-французьки



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити