5 кращих страв із редису

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ПікнікПікнік
Навесні редис люблять всі — навіть ті, хто не любить його влітку. Тому що навесні організму все одно, звідки брати вітаміни, адже вибір овочів і фруктів нерізноманітний у цей час. Ми пропонуємо топ-5 страв з редису, які будуть до душі всім!
Зберегти в кулінарну книгу

Простенький салатик зі свіжої хрусткої редисочки, зелені і ще чого-небудь може надати море задоволення. І не тільки задоволення! Адже, не дивлячись на свої маленькі розміри, редиска — чемпіон серед коренеплодів за вмістом вітаміну С! Конкуренцію їй може скласти тільки хрін. Однак при всьому бажанні, багато хріну не з’їсиш, а ось редиски — без проблем.

ГОТУЄМО З НАМИ
Простий салат з редиски, сметани і яйця

Бутерброди з редисом і сиром

Інгредієнти

  • Редис — 1 шт.
  • Тост  — 1 шт.
  • Сир — 1,5 ст.л.
  • Сметана — 0,5 ст.л.
  • Вершкове масло — 15 г
  • Сіль — за смаком
  • Зелень — за смаком

Спосіб приготування

Сир змішуємо зі сметаною. Додаємо сіль за смаком.

Тост намащуємо вершковим маслом, зверху робимо шар з сиру зі сметаною.

Прикрашаємо бутерброд кільцями редиски та зеленню.


Салат з редисом «Вітамінний»

Інгредієнти

  • Редис — 50 г
  • Зерна пшениці (пророщені) — 2 ст.л.
  • Грецькі горіхи — 25 г
  • Рослинна олія — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Зелень петрушки, кропу — за смаком

Спосіб приготування

Перемішуємо подрібнені горіхи з пророщеними зернами пшениці і дрібно нарізаним редисом.

Заправляємо салат олією, сіллю і зеленню.

Перемішуємо і подаємо.


Салат з редисом і телятиною

Інгредієнти

  • Телятина — 150 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Редис — 5 шт.
  • Зелена цибуля (рубана) — 1 ст.л.
  • Молода чи пекінська капуста — 100 г
  • Майонез — за смаком

Спосіб приготування

Капусту шаткуємо. Телятину відварюємо і нарізаємо соломкою.

Яйця відварюємо і подрібнюємо, редис нарізаємо кубиками.

Змішуємо всі нарізані інгредієнти, додаємо майонез, викладаємо салат на тарілку і подаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі


Суп картопляний з редисом

Інгредієнти

  • Редис — 6 шт.
  • Бульйон м’ясний — 1 л.
  • Кольрабі (головки) — 2 шт.
  • Картопля — 500 г
  • Вершки — 150 мл
  • Пармезан — 30 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець — за смаком
  • Мускатний горіх — за смаком

Спосіб приготування

Картоплю і одну головку кольрабі нарізаємо кубиками і тушкуємо в вершковому маслі до м’якості. Додаємо бульйон і доводимо овочі до готовності.

Готові овочі перетираємо через сито і приправляємо перцем, мускатним горіхом і сіллю.

Другу головку кольрабі натираємо на тертці, змішуємо з вершками, додаємо в перетертий суп і доводимо до кипіння.

Наливаємо суп у тарілку, посипаємо пармезаном і прикрашаємо кільцями редиски.


Мулі сабджі

Інгредієнти

  • Редис з бадиллям (круглий) — 10 шт.
  • Коріандр — 0,5 ч.л.
  • Зіра — 0,5 ч.л.
  • Куркума — 1 г
  • Перець червоний мелений— 1 г
  • Масло гірчичне — 1,5 ст.л.
  • Насіння аджвайна — 1 г
  • Цукор коричневий — 1 ч.л.
  • Сіль — 0,5 ч.л.
  • Сік лимона — 1 ч.л.

Спосіб приготування

Редис нарізаємо кільцями, кладемо в пароварку, покриваємо крупно нарубаною зеленню і готуємо протягом 15 хвилин (поки він не стане ніжно-хрустким).

У пательні з товстим дном разколюємо гірчичне масло.

Через кілька секунд після того, як воно почне диміти, кидаємо до нього мелені спеції і смажимо до тих пір, поки вони не стануть трохи темнішими.

Потім додаємо редис разом із зеленню, мелені спеції, цукор і перемішуємо.

Зменшуємо вогонь і смажимо ще 4 хвилини.
Далі знімаємо страву з вогню, додаємо сіль, лимонний сік, добре перемішуємо і подаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка з редисом без м’яса

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
Домашній хліб: декілька перевірених рецептів
Крем для торта зі згущеного молока
Англійський сніданок, який можна приготувати вдома
Урожай грибів: як правильно готувати лісові дари
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
3 рецепти ідеальної Шуби
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта
Печиво: 5 домашніх рецептів
Ніжні панкейки: рецепти на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею