Салат з капусти, моркви, яблук і солодкого перцю
Складові:
- Капуста – 300 г;
- Яблука – 2 шт .;
- Морква – 1 шт .;
- Солодкий перець – 100 г;
- Рослинна олія – 4 ст. л .;
- Сіль – 1 ч. л.;
- Цукор – 0,5 ч. л.;
- зелень
Рецепт приготування
Промиту білокачанну капусту нарізають соломкою, перетирають з невеликою кількістю солі, зливають сік, змішують з очищеними нарізаними яблуками, морквою, солодким перцем, заправляють цукром і рослинним маслом. Посипають дрібно нарізаною зеленню.
ГОТУЄМО З НАМИ
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Ікра бурякова
Складові:
- Цибуля – 1 шт .;
- Морква -1 шт .;
- Буряк – 3-4 шт ..;
- Олія – 100 г;
- Томатна паста, розведена водою – 0,5 склянки;
- Сіль за смаком
Рецепт приготування
- Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці. Все обсмажити в олії до золотистого кольору.
- Після додати натерту на тертці свіжий буряк. За п’ять хвилин до готовності додати солі за смаком і томатної пасти.
Салат з редьки з олією
Складові:
- Редька – 120 г;
- Рослинна олія – 10 г;
- Оцет – 3 г;
- Ріпчаста цибуля – 15 г;
- зелень
Рецепт приготування
- Очистити і добре промити редьку, покласти її в холодну воду на 15-20 хв.,
- Потім дати стекти воді, подрібнити редьку на тертці, заправити олією, сіллю і оцтом, покласти в салатник, прикрасити зеленню.
- У терту редьку можна додати рубану цибулю, пасеровану на рослинній олії.