Класичний рецепт глінтвейну
Інгредієнти:
- вино червоне напівсолодке – 75 мл;
- мускатний горіх – за смаком;
- гвоздика – 6-7 бутонів;
- вода – 70 мл;
- цукор – 1 ст. л.
Спосіб приготування
У гарячу воду кидаємо мускатний горіх і гвоздику, доводимо до кипіння. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Глінтвейн з ромом і медом
Інгредієнти:
- вино напівсолодке червоне – 150 мл;
- чорний ром – 30 мл;
- мед – 1 ст. л.;
- апельсин – 1 шт.;
- гвоздика – 10 бутонів;
- мелена кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
Мед, ром і вино змішуємо та прогріваємо, не доводячи до кипіння. Читайте продовження тут.
Глінтвейн з сидром і фруктами
Інгредієнти:
- яблучний сидр – 500 мл;
- вино червоне – 750 мл;
- кориця – 2 палички;
- апельсиновий сік – 125 мл;
- мед – 0,5 склянки;
- аніс – за смаком.
Спосіб приготування
Змішуємо сидр і вино. Додаємо мед, корицю і дрібку анісу. Продовження рецепта читайте тут.
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Інгредієнти:
- вино напівсолодке червоне – 750 мл;
- апельсиновий сік – 400 мл;
- кориця – 2 палички;
- коричневий цукор – 125 г;
- апельсин без цедри – 1 шт.
Спосіб приготування
Змішуємо всі інгредієнти в каструлі та варимо на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Глінтвейн у яблуці
Інгредієнти:
- вино червоне сухе – 750 мл;
- апельсин – 0,5 шт.;
- яблуко – 0,5 шт.;
- духмяний перець горошком – за смаком;
- ванільний цукор – за смаком;
- кориця, палички – за смаком;
- кардамон – за смаком;
- аніс – за смаком;
- цедра апельсинова – за смаком;
- мед – за смаком;
- яблука (для презентації) – за смаком.
Спосіб приготування
Вино переливаємо в каструлю, додаємо інші інгредієнти, перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Меню на Новий рік у стилі 90-х
Читайте також інші рецепти на Новий рік 2019.