Білий глег з грушею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Скандинавська кухня
Що може бути краще за гарячий глег холодною зимою? До речі, з білим сухим вином відмінно поєднується груша!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино напівсолодке біле1,5 л
Груші1 кг
Цукор250 г
Кориця5 паличок
Темний ром100 мл
Додати в список покупок

Як приготувати білий глег з грушею

6 порцій

1. Грушу дрібно нарізаємо, посипаємо цукром, корицею (щоб груша не пригоріла, додаємо трохи води) і томимо на повільному вогні 5-10 хвилин

2. Потім заливаємо грушу білим вином, нагріваємо приблизно до температури 60-70 градусів, томимо на вогні близько 20 хвилин

Для більш насиченого смаку вибирайте вино з ароматами цитруса і тропічних фруктів

3. Знімаємо з вогню, додаємо ром і залишаємо на ніч в холодильнику, щоб глег настоявся і ввібрав в себе всі аромати

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з білого винограду
Фрапе в домашніх умовах
Сангрія (фоторецепт)
Як правильно варити каву в турці: 3 способи
Сам собі бариста: як приготувати капучино без кавоварки
ТОП 5 рецептів незвичайного кави
Домашнє вино зі слив
Домашній лимонад Дюшес
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино виноградне «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти