Білий глег з грушею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Скандинавська кухня
Що може бути краще за гарячий глег холодною зимою? До речі, з білим сухим вином відмінно поєднується груша!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино напівсолодке біле1,5 л
Груші1 кг
Цукор250 г
Кориця5 паличок
Темний ром100 мл
Додати в список покупок

Як приготувати білий глег з грушею

6 порцій

1. Грушу дрібно нарізаємо, посипаємо цукром, корицею (щоб груша не пригоріла, додаємо трохи води) і томимо на повільному вогні 5-10 хвилин

2. Потім заливаємо грушу білим вином, нагріваємо приблизно до температури 60-70 градусів, томимо на вогні близько 20 хвилин

Для більш насиченого смаку вибирайте вино з ароматами цитруса і тропічних фруктів

3. Знімаємо з вогню, додаємо ром і залишаємо на ніч в холодильнику, щоб глег настоявся і ввібрав в себе всі аромати

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу
ТОП-3 рецепти холодної кави
ТОП-3 рецепти холодного чаю
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Холодна кава гляссе
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Лимонад з м’ятою
Полунична маргарита (фоторецепт)
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею