ГОТУЄМО З НАМИ
Медовуха (фоторецепт)
Рецепт хріновухи на самогоні
Хрін й імбир натираємо на тертці. Натертий хрін й імбир закидаємо в банку з самогоном.
Качалкою кришимо перець і гвоздику, засипаємо в самогон, додаємо кріп.
Додаємо фруктозу. Щоб надати хреновусі привабливого вигляду, підфарбовуємо напій цибулевим лушпинням (воно на смак не впливає, а колір стає більш цікавим і привабливим).
Всі інгредієнти добре змішуємо в банці. Ємність залишаємо на 10 днів у темному місці при кімнатній температурі. Через 10 днів, спочатку фільтруємо через марлю, потім через ватяний фільтр. Хреновуха в домашніх умовах готова.